banner392

Cevat Keser teşekkür mesajı yayınladı

Keser “Allah’ın izni ve sonrasında siz değerli hemşehrilerimin desteği ile ve hayır duası ile çeyrek asra varan hizmet yolculuğumuza devam etmeye ve sizlere 7 gün 24 saat hizmet vermeye devam edeceğim” dedi.

Cevat Keser teşekkür mesajı yayınladı

İŞTE CEVAT KESER’İN YAPTIĞI BASIN AÇIKLAMASININ TAMAMI

Aziz Kardeşlerim…!

Sevgili Pamukovalılar,

Değerli Köylülerim,

Muhterem Hanımefendiler, beyfendiler,

Sevgili Gençler,

ve derdi Pamukova, sevdası Pamukova olan tüm vatandaşlarım;

Önce Cenabı Allah’ın izni ve sonrasında siz değerli hemşerilerimin desteği ve hayır duasıyla, çeyrek asra varan hizmet yolculuğumuzda sayısız eser ve hizmetlere imza attık. Bunun yanında sizlerle aracısız ve kesintisiz bir gönül bağı oluşturduk. 7 gün 24 saat sizlerin her derdiyle, her sıkıntısıyla ilgilenip çare olmaya çalıştık. Kederde de, sevinçte de sizlerle kalbimiz bir attı. Bunun neticesidir ki; her dönem artan bir halk desteği ve yükselen bir oy grafiği ile beni ve yol arkadaşlarımı hizmete getirdiniz. Rabbime şükürler olsun, sizlerin mübarek oylarını hiçbir zaman heba etmedik, bahane ve mazeretlerin arakasına sığınmadan elimizden gelenin hep en iyisini yapmaya çalıştık ve Cenabı Allah’ın izniyle bundan sonrada yapmaya devam edeceğiz.

Değerli Kardeşlerim; bu anlayışla,  ilk günkü aşk, İlk günkü şevk ve heyecanla, tevazu, samimiyet ve gayretle, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde yeniden sizlerin hizmetkârlığına talip oldum. Sizlerin gerek duruş ve tavrınızla ve gerekse kamuoyu araştırmalarında, hizmet ve memnuniyet anketlerinde %70’leri aşan bir desteğiniz aday adaylığı sürecinde bizlere en büyük katkıyı sağlamış oldu.  Nihayetinde bugün yapılan tanıtım toplantısıyla Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN beyin tensipleriyle yeni dönemde de, sizlerle hizmet yolculuğumuza devam edeceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımız Genelbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN beyin bize olan güven ve desteğine bir an olsun zarar getirmeden inşallah siz değerli halkımızın teveccühleriyle yüksek bir oy oranıyla 31 Mart 2019 akşamı Mahalli İdareler Genel Seçimlerinden zaferle çıkacağız.

Bu vesileyle bizlere yeni dönemde de Pamukova ve Köylerimize hizmet etme imkanı tanıyan Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan beye, AK Parti Genel Merkez Seçim İşleri Başkanı Sakarya Milletvekilimiz Sayın Ali İhsan Yavuz beye, AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanı Sayın Mehmet ÖZHASEKİ beye, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanı Sayın Erkan KANDEMİR beye, AK Parti Sakarya Milletvekillerimiz Sn.Recep UNCUOĞLU’na, Sayın Çiğdem ERDOĞAN ATABEK’e, Sayın Kenan SOFUOĞLU’na, AK Parti Sakarya İl Başkanımız Sn.Yunus TEVER’e ve Yönetim Kurulu Üyelerine, Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Ekrem YÜCE’ye, büyüksehir AK Parti Pamukova İlçe Teşkilatımızın Başkan ve Yöneticilerine, AK Parti Pamukova Kadın Kolları Başkan ve Yöneticilerine, AK Parti Pamukova Gençlik Kolları Başkan ve Yöneticilerine, partimize teveccüh gösterip Belediye Başkanlığı Aday adaylığı başvurusunda bulunan değerli şahsiyetlere, birlikte mesai yürüttüğümüz tüm mahalle Muhtarlarımıza, her biri bir birinden değerli ilçemizin Sivil Toplum Örgütü Başkan ve Yöneticilerine, farklı kategorilerde faaliyette bulunan tüm Amatör Spor Kulüplerimizin başkan ve yöneticilerine, ilçemizin manevi dinamikleri arasında yer alan kanaat önderlerimize, farklı siyasi görüş ve partilere mensup olsalar dahi, ilçemizin daha çok ve daha büyük hizmetlere ulaşması için çeşitli vesilelerle şahsıma desteklerini bildiren siyasi partilerimizin başkan ve yöneticilerine ve her zaman belirttiğim gibi her şeyin en iyisine, en güzeline layık olduğunu düşündüğüm siz değerli Pamukovalı hemşerilerime ve köylülerime, şahsıma göstermiş oldukları destek ve teveccühten dolayı sonsuz teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum. Yine Cumhur İttifakı kapsamında sahada omuz omuza çalışacağımız Milliyetçi-Ülkücü Harekete mensup kardeşlerimle bu kutlu yolda birlikte hareket etmekten son derece memnun olduğumu da buradan ifade etmek istiyorum.

Değerli Kardeşlerim; tüm hizmet dönemlerimizde olduğu gibi bundan sonraki dönemde de kimseyi ötelemeden, kimseyi ayrıştırmadan, mezhep, bölge ya da inanç ayrımı yapmadan, oy versin ya da vermesin, partili veya partisiz, “HERKESİN BAŞKANI” olma iddiamızla ilçemiz ve köylerimize hizmet etmeye devam edeceğiz.

Bizim önceliğimiz Pamukova’dır, Pamukova’nın köyleridir. “Ben Pamukova’da yaşıyorum, Ben Pamukova’nın köylerinde yaşıyorum” diyen her kesin, yaşına, kimliğine, cinsiyetine, siyasi görüşüne, etnik kökenine, mezhebine, inancına bakmaksızın yasalar çerçevesinde her işi ile ilgilenmek, çözüm getirmek dün olduğu gibi, bugünde ve yarında bizim en öncelikli görevimiz olacaktır.

Bu vesileyle “Gönül Belediyeciliği ve Hizmet Belediyeciliği” düsturuyla tüm vatandaşlarımızın çıktığımız bu yolda destek ve hayır dualarını bekliyorum. Herkesin siyasi görüş ve düşünlerine saygı duyarak bu seçimlerin,  sizlerin 7 gün 24 saat ulaşabileceğiniz, saat zaman ve mekan ayrımı gözetmeksizin her sıkıntınızı rahatlıkla iletebileceğiniz, kapısı ve telefonu sürekli sizlere açık olan, ulaştığınız anda da direk sıkıntı ve derdinizle ilgilenecek bir başkan adayını belirleyeceğinizi hatırlatarak” tüm vatandaşlarımızın oyuna talip olduğumu buradan ifade etmek istiyorum.

Hizmet ve gayret bizden, destek sizlerden, yardım ve himaye Yüce Allah’tandır.

Durmak Yok, Pamukova ve Köylerine Hizmet Etmeye Devam

Sevgi ve saygılarımla, Allah’a emanet olun.

Güncelleme Tarihi: 14 Ocak 2019, 01:21

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER