banner392

Ekrem Yüce Pamukova’ya başkan adayı olarak ziyarette bulundu.

Ak Parti’nin Sakarya Büyükşehir Belediye başkan adayı Ekrem Yüce ilçe gezileri içinde bugünde Pamukova’yı ziyaret etti.

Ekrem Yüce Pamukova’ya başkan adayı olarak ziyarette bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan tarafından Sakarya Belediye başkan adayı olarak açıklandıktan sonra ilçe ziyaretleri kapsamı içinde Pamukova ya gelen Ekrem Yüce’yi Pamukova Belediye Başkanı Cevat Keser, Ak Parti İlçe Başkanı A. Burak Çelik ve Muhtarlar karşıladılar.

Belediye başkanı Cevat Keser’in makamında yapılan karşılama sonrası Ekrem Yüce köy muhtarları ile tanıştırıldı.

Ziyaretle ilgili Sosyal Paylaşım sitelerinde görüntüler paylaşın Cevat Keser 31 Mart Seçimlerinden Büyükşehir ve Kendisinin de yeniden aday olduğu Pamukova seçimlerinden çok yüksek oy alacaklarını iddia etti.

‘EKREM YÜCE BEY KENDİNİ İSPAT ETMİŞ ŞAHSİYETTİR’

Sayın Yüce hem yerel yönetimlerdeki hizmeti hem de kamuda yapmış olduğu yöneticiliklerle kendini ispat etmiş bölgemizin yetiştirdiği değerli bir şahsiyet olarak Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan beyin olurlarıyla Büyükşehir Belediyemize aday gösterilmişlerdir.

‘31 MART TA ÇOK YÜKSEK OY BEKLİYORLAR’

İnşallah 31 Mart'ta hem ilçe belediye başkanlığı hem de büyükşehir belediye Başkanlığı seçimlerinde çok yüksek bir oy oranıyla secimden zaferle çıkarak Cumhurbaşkanımızın teveccühlerinin gereğini yerine getirmiş olacağız.

“Ziyaretlerinden dolayı Sayın Yüce'ye çok teşekkür ediyor, çıktığı bu kutlu yolda Allah Yar ve Yardımcısı olsun diyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 21 Ocak 2019, 23:15

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER