banner392

Saadet Partisi Pamukova başkan adayı Güven Övün

Saadet Patisi de Pamukova Başkanı adayını açıkladı. Dün gece Pamukova Parti ilçe binasında yapılan bir toplantı ile Güven Övün ün başkanları olduğunu açıklayan Saadet Parti İl Başkan Yardımcısı Osman Ünlü Sakarya da 16 ilçe de başkan adayı çıkaracaklarını söyledi. “Pamukova adayımız ise Eczacı Güven Övün kardeşimiz”dedi.

Saadet Partisi Pamukova başkan adayı Güven Övün

Pamukova’da Saadet Partisi aday tanıtım programına İl Başkan Yardımcısı Osman Ünlü, Yönetim Kurulu üyesi Ömer Ayhan, İlçe Başkanı Kemal Taş, Başkan yardımcısı Ahmet Şen, yönetim kurul üyeleri ve partililer katıldılar.

GÜEVEN ÖVÜN KİMDİR.

1975 yılında Adapazarı’nda doğdu. İlkokulu Pamukova Merkez İlkokulu’nda ortaokul ve liseyi Pamukova Lisesi’nde okudu.1992 yılında üniversite sınavına girerek sadece eczacılık fakültesi tercihi yaptı ve Ege Üniversitesi Eczacılık Fakültesi’ni kazandı. Bir yıl burada öğrenim gördükten sonra Anadolu Üniversitesi Eczacılık Fakültesi’ne yatay geçiş yaptı ve 1996 yılında yüksek öğrenimini bitirip aynı yıl Pamukova’da meslek hayatına atılarak eczanesini açtı. Vatani görevini ise Diyarbakır Jandarma Bölge Komutanlığı’nda Asteğmen olarak yaptı. Halen Pamukova‘da eczacılık mesleğini icra etmektedir. 20.Bölge Sakarya Eczacı Odası’na bağlı olarak denetçi eczacı ve bölge temsilciliği görevlerini yürütmektedir. Eczacı Güven Övün evli ve bir çocuk babasıdır.

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER