banner392

CHP Milletvekili Haluk Pekşen Pamukova’da

Pamukova’ya gelen CHP Trabzon eski Milletvekili Avukat Haluk Pekşen 31 Mart yerel seçim çalışmaları için geldiği Pamukova’da, Millet İttifakı Belediye Başkan adayı Hüseyin Eryiğit'e destek istedi.

CHP Milletvekili Haluk Pekşen Pamukova’da

CHP İl Başkanı Erdoğan Isır, İlçe Başkanı Ali Teke, İYİ Parti İlçe Başkanı Kemalettin Yörük, Millet İttifakı Pamukova Belediye Başkan adayı Hüseyin Eryiğit, Belediye Meclis Üyesi adayları ve partililer tarafından karşılanan Haluk Pekşen Pamukova Esnafını ziyeret etti. Pamukova Esnaflarının sorunlarını dinleyen Pekşen Ziyaret sırasında girdiği Lokantalarda yapılan yemeklerin tatınada baktı. Pamukova Yemeklerine beğenen Haluk Pekşen. Bugünkü ekonomik durum hakkında yakınmalar aldı. Yapılan zamlara gösterilen tepkilere karşı ise ilginç açıklamalar yaptı.

CHP İlçe Örgütünde İlçe yöneticileri ve partililer ile bir süre sohbet eden Haluk Pekşen, daha sonra Pamukova'da esnaflarla ve vatandaşlarla bir araya gelerek 31 Mart yerel seçimleri için Pamukova Millet İttifakı Belediye Başkan adayı Hüseyin Eryiğit'e destek istedi.

“Restoranlara bakıyorum, daha çok tavuk döneri, tavuk etinden yapılmış olan yiyecekler var. Vatandaş ucuzu bile alamayacak durumda AKP'nin eseri budur” diyen CHP Milletvekili Haluk Pekşen sözlerine şöyle devam etti.

“Herkes mutsuz moralsiz. Her ay sonunda o telefon faturasını ödemek için çocuklarımızın ekmeğini keser hale geldik. Herkesin cebinde kredi kartı. Mafya babası gibi hepimizi haraca bağlamış bir tefeci var. Tefeci artık, eskisi gibi bıyıklı eli silahlı adamlar değil. Boynunda kravat olan size süslü püslü cebinize kredi kartı koyan adamlar. Kısacası AKP'nin düzeni bu düzen. Bu düzen içerisinde tencere boş kalmışsa, insanlar açsa, göçerek yaşadıkları Pamukova’da kendilerine yeni bir yaşam alanı kuramıyorlarsa, çocuklarına üniversite bitirdiği halde bir gelecek veremiyorlarsa, burada parkta umutsuzca insanlar yarınını düşünüyorsa ozaman bu siyasi iktidarın işi bitmiş demektir " dedi.

Çiftçinin durumunada değinen Pekşen,

31 Mart’ta Seçime gidildiğini söyledi ve “16 milyon yurttaşımız. Yoksulluğa mahkum edildi.” dedi.

HALUK PEKŞEN’İN PAMUKOVA ÇARŞI ESNAFI İLE BİRLİKTE Kİ GÖRÜNTÜLERİNİ GALERİ SAYFAMIZDAN GÖREBİLİRSİNİZ. GÖRMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN  

 AYRICA SİZE AİT OLAN FOTOĞRAFLARINIZI HİÇ İNDİRMEDEN TANIDIKLARINIZLA, DOSTLARIZLA DA PAYLAŞABİLİRSİNİZ.

Güncelleme Tarihi: 26 Şubat 2019, 22:51

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER