banner392

Başkanlığa Karşı Panelde konuşan Cem Dikmen ‘Biz Kazanacağız’ dedi.

Sakarya da ki Panelin İlk konuşmacısı olan TGB Genel Başkan Yardımcısı Cem Dikmen; 16 Nisan Anayasa Referandum oylamasında ‘ Biz kazanacağız. Çünkü Hayır Çıkacak.’ dedi.

 Türkiye Gençlik Birliği (TGB) Sakarya da Başkanlığa Karşı Birlik Paneli ve Başkanlığa Karşı Dayanışma Yemeği gerçekleştirildi. TGB, ADD, ÇYDD, Eğitim-İş ve Emekli-Sen ortak hazırladıkları Saat, 15.00 da Ramada Otelde düzenlenen Panele Sakarya Barosu Başkanı Zafer Kazan Moderatörlük yaptı. CHP İzmir eski Milletvekili Birgül Ayman Güler, CHP Uşak Eski Milletvekili Dilek Akagün Yılmaz, Ulusal Kanal Genel Yayın Müdürü Turhan Özlü ve TGB Genel Başkan Yardımcısı Cem Dikmen konuşmacı olarak katıldılar.

TGB Genel Başkan Yarımcısı Cem Dikmen konuştu Dikmen konuşmasında çok ilginç tespitlerde bulundu. 17 Nisan sabahında Evet de çıksa Hayır da çıksa biz kaldığımız yerden devam edeceğiz.

Çünkü ben herhangi bir internet sitesinde SAHİBİNDEN SATILIK, KELEPİR BİR VATAN GÖRMEDİM. Yine SAHIBINDEN SATILIK KELEPİR BİR MİLLET TE GÖRMEDİM.

Bizim 1 tane Milletimiz var Türk Milleti. Bir Tane Vatanımız var Türkiye Cumhuriyeti. Bu biricik Milletle bu vatanı kurtaracağız. Bunun içinde herkese söz veriyoruz.

İŞTE CEM DİKMEN İN KONUŞMASININ TAMAMI

“ Meclis bir oyun parkı mı, Tiyatro salonu mu? Belli olmayan bir hale soktular.

‘NEDEN EVET DEDİKLERİNİ ACIKLAYAMAZ HALDELER’

Hayır diyenlerin niye hayır dediklerini dinleyemez haldeler. Susturmaya çalışıyorlar. Büyük bir telaş içinde Anayasa Değişikliğini meclisten geçirdiler. ‘

EMİN OLUN HALKTAN GEÇİREMEYECEKLER’ Bundan adımız kadar eminiz.

Büyük bir Korku Duyuyorlar. Bu Anayasa değişikliğinin neyi getireceğini. Bu kadar yetkinin bir kişiye verilmemesi gerektiğini aslında tam olarak idrak edememiş durumdalar. Ve zaten böyle yoğun saldırılarla Evet çalışması yürüttükleri için karşı tarafı anlamakta acizlikten ziyade anlamaktan uzak duruyorlar. Uzak durmak zorunda kalıyorlar.

BİZ BU KAMPLAŞMAYI NASIL KIRABİLİRİZ?

Biz buna karşı kamplaşmayı nasıl kırabiliriz, Bu kamplaşmayı ancak onları kucaklayarak kırabiliriz. Hepsi bizim vatandaşımızdır. Çünkü: Eğer bu Anayasa değişikliği kabul edilirse, Evet Ya da Hayır dense önemli değil. Ne Çıktığı önemli değil. Emin olun kaybeden bir kişi olacak. Oda Recep Tayip Erdoğan.

Evet çıksa da, Hayır çıksa da kaybedecek olan Tayip Erdoğan. Çünkü; Evet çıktığı taktirde o daha güçlü bir vatandaşı olacağını düşünüyor ama aslında uzun adam değil artık Yalnız Adam olacak. Eğer Cumhurbaşkanlığı sistemi geçerse O artık bir yalnız adam olacak. Zaten şu anda da oraya doğru gidiyor.

Yanındaki insanlara güvenemeyen bir insan güçlü olabilir mi? Onu kim getirdi başa. Şu an nerdeler başa getirenler? Para kaynakları nerde? Kadro kaynakları nerde? Türk Silahlı Kuvvetlerini, Emniyet güçlerini kontrol ettikleri o kadro kaynakları FETÖ nerde? Hepsi şimdi destekleri çekildi. Hepsİ tek başına kaldılar.

Onu biz başardık. İşte bu salon başardı. Terör Örgütü Fetö’nün gizli oyunlarını ortaya işte bu salon çıkardı. Amerika’yla Tayip Erdoğan’ın gizli oyunlarını ortaya bu salon çıkardı. Yine Açılım sürecinin acı getireceğini işte bu salondaki herkes haykırdı yıllarca. Ve biz bu salonu ortaya çakardık. Ve şimdi onu yalnız bıraktık. O şimdi yalnız adam. Yalnız kalan adam mı güçlü, Yoksa bu salon da sağ sol demeden buraya gelen vatanseverler mi daha güçlü?

ORDUMUZ TERÖR ÖRGÜTÜ İLE BAŞABAŞ DİŞE DİŞ MÜCACELE VERİYOR.

“Ordumuz terörle ciddi bir mücadele veriyor. Özelikle bugün Mümbic Harekatında PYD ile PKK saflarından Amerikan Zırhlıların gönderildiği yerde gerçekten Mehmetçiğimiz bir destan yazıyor. Bu çok önemli Mehmetçiğimizin her zaman arkasında olacağız. Ama yine  Evet diyen vatandaşlarımıza şu soruyu sormak lazım. ‘Terörle mücadele Yüzde 51’le, ya da Yüzde 55’le Evet çıktı diyelim. Yüzde 55 le seçilen bir başkan mı olur?  Yoksa yüzde yüzün temsil edildiği meclisle mi, ya da güçlü bir meclisle terör kakarlı bir şekilde mücadele edebiliriz. Yine Ekonomik krizle de yüzde 55 le seçilen bir başkan sayesinde mi kurtulabiliriz, Yüzde yüzün temsil ettiği meclisle mi? Güçlü bir meclisle mi kurtulabiliriz?

Sorduğumuz her yerde, Çok ciddi geri dönüşler oluyor. Gittiğimiz her yerden morallerle, hareketlerle dönüyoruz. Bizde moral buluyoruz. Gittiğimiz her yerde. Oradaki arkadaşlarımızla temas ettiğimiz zaman şunu görüyoruz. Bu mücadelenin sonunda ZAFER BİZİM OLACAK: Hep birlikte HAYIR çıkartacağız.

Benim her yerde sorduğum bir soru var. Müsaade ederseniz size de sorucam. Umutsuzluğa kararsızlığa düştüğümüz zaman bazı vatandaşlarımız şunu diyor: Evet çakarsa bu ülke artık yaşanmaz hale gelir. Bilmem ne olur, Şöyle olur. Böyle olur. Hayır efendim. 17 Nisan sabahında Evet de çıksa Hayır da çıksa biz kaldığımız yerden devam edeceğiz.

Çünkü ben herhangi bir internet sitesinde SAHİBİNDEN SATILIK, KELEPİR BİR VATAN GÖRMEDİM. Yine SAHIBINDEN SATILIK KELEPİR BİR MİLLET TE GÖRMEDİM.

Bizim 1 tane Milletimiz var Türk Milleti. Bir Tane Vatanımız var Türkiye Cumhuriyeti. Bu biricik Milletle bu vatanı Kurtaracağız.Bunun içinde herkese söz veriyoruz. 

Güncelleme Tarihi: 05 Mart 2017, 23:45

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER