banner392

Asfalt Ekibi Pamukova’da

Pamukova da Eksik Kalan Ara Sokakların Asfaltlanması Çalışmalarına başlandı. Büyükşehir ve Pamukova Belediyesi ekipleri birlikte Elperek Mahallesindeki ara Sokakları asfaltlamaya başladı.

 2016 yılı sonbahar aylarında başlayan Pamukova’nın yenilenen altyapısına asfalt dökme çalışmaları kış gelmesi ile ertelenmişti.

Geçtiğimiz günlerde Büyükşehir Asfalt ekibi yeniden Eksik kalan yerlerin asfaltlanması için çalışmalara başladı.

Elperek Mahallesindeki kalan ara sokakları önce temizleyen gereyderlerden sonra Büyükşehir in Adapazarındaki Sıcak Asfalt Şantiyesinden getirilen asfaltlar ara sokaklara serilmeye başlandı.

Sakarya Büyükşehir çalışanları ve asfalt ekipleri araçları ile birlikte Pamukova  Belediyesine ait kepçeler, zabıta çalışanları ile, harita mühendisleri hep birlikte 3 günde 5 cadde 8 sokağın yollarını asfaltladılar.

Pamukova da uzun süredir devam eden alt yapı çalışmaları yüzünden bozulan yollar bittikten sonra ilçe daha modern bir görüntüye kavuşmuş olacak. Pamukovalıların şikayet ettileri tozdan dumandan geçilmeyen yollar tarihe karışacak.



Belediye yetkileleri son 3 günde ( Mevlana Caddesi üzerindeki, Somuncu Baba sokak, Emir Sultan Sokak, Eyüp Sultan Caddesi üzerindeki, Batanik Sokak, Harman Sokak, Çetin Sokak, Gelişim Sokak, Metehan Caddesi, Bilge Sokak ve Yeni açılan cadde olan Prof Derya Dinçer Caddesi ) de asfaltlandı.


Kısa sürede kalan diğer ara sokaklarında tamamlancağını söyleyen belediye yetkilileri Pamukova da yol şikayeti sona ereceek dediler.











AFSAT EKİBİ İŞ BAŞINDA VİDEONUN TAMAMINI İZLEYİN LÜFTEN. 

Güncelleme Tarihi: 08 Mart 2017, 22:54

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER