banner392

AK Parti'nin Sakarya'daki Temayül Yoklaması Sonuçlandı

AK Parti Sakarya İl Başkanlığı Tarafından 12 Haziran'da Yapılacak Milletvekili Genel Seçimlerinde, İlde Milletvekili Adayı Olacak İsimlere İlişkin Yapılan Temayül Yoklaması Sonuçlandı.

AK Parti'nin Sakarya'daki Temayül Yoklaması Sonuçlandı
AK Parti Sakarya İl Başkanlığı tarafından 12 Haziran'da yapılacak milletvekili genel seçimlerinde, ilde milletvekili adayı olacak isimlere ilişkin yapılan temayül yoklaması sonuçlandı. Seçimde, birinci sırayı bin 300 oyla Avukat Ali İhsan Yavuz, ikinci sırayı bin 74 oyla ÇAYKUR Eski Genel Müdürü Ekrem Yüce, üçüncü sırayı ise 833 oyla Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası eski Başkanı Akgün Altuğ aldı.

Atatürk Spor Salonu'nda yapılan Seçim saat 16.00'da son buldu. 2 bin 500 civarındaki partilinin oy kullandığı seçimde, ilk 7'ye giren aday adayları şöyle:
Ali İhsan Yavuz: 1300 oy

Ekrem Yüce: 1074

Akgün Altuğ: 833

Şengül Morgül: 564

Ayşenur İslam: 549

Ziya Cevherli: 545
Tuncay Karartı: 530

Güncelleme Tarihi: 20 Mart 2011, 22:25

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
kadir dilber
kadir dilber - 13 yıl Önce

sayın yüce temayül yoklamasında ikinçi cıkmış sasırmadım yıllardır çaykuru amaç olarak kullanıp caykurun olanaklarını sakaryaya oluk oluk akıtan her ınsan tabıkı temayül yoklamasından 2. cıkar ama bunu bırde bıze caykur calısanlarına sorun bakın ozaman sondan 2 . olabılırmıydı başarılarını sıralamakla bıtmez sayın yücenin caykursporu nasıl yok ettigini sendikal mücadelelerde nasıl taraf olup işçinin haklarını gasp ettiği süper ligde oynayan hentbol takımını reklamı için nasıl kullandıgını boy boy resım cektırıp bilbortlarda yer aldıgını daha sonra bu takımı kapattıgını kısacası anlatmakla bıtmez ve gelın gorunki bu şahıs şimdi meclise girecek türkiyeye yararlı işler yapacak inşalllah yanılırım saygılarımla.

SIRADAKİ HABER