banner392

Ahmet Şen Yasemin Çınar’a sahip çıktı.’O bizim Nene Hatunumuz’ dedi.

Karapınar köyünde konuşan Saadet Partisi başkan adayı Ahmet Şen köy kadınlarının sorunlarını dinlediği bir anda Yasemin Çınar konusunu gündeme getirdi ve ona sahip çıktı “Yasemin Çınar hanim efendi bizim Nene Hatun'umuzdur.” dedi.

Ahmet Şen Yasemin Çınar’a sahip çıktı.’O bizim Nene Hatunumuz’ dedi.

Akşam da köy kahvesinde yaptığı konuşmada Yasemin Çınar a sahip çıktıklarını orada da söyledi.

Şen, “ Bizim Nene hatunumuz o..”

Tek tek belediye meclis üyelerini tanıtan Ahmet Şen, Yasemin Çınar’dan da övgüyle bahsetti.  Şen “Asıl belediye meclis üyemiz Pamukova da fitne odaklarını darmadağın etti. Onu buradan tebrik ediyorum. Bizim nene hatunumuz o. Bizim Sümeyye’miz o.” dedi.

 

Karapınar da köy kahvesinde Ahmet Şen i dinleyen köylülere başkan seçildikten sonra yapacağı ekonomik projelerden de bahsetti.

 

Projelerinden iki tanesini de açıklayan Ahmet Şen,  Tarım Hayvancılık Kooperatifi kuracaklarıını söyledi. “Kurduğumuz Kooperatifin arazisi içinde soğuk hava deposu, ambalaj ve paketleme tesisi ve açık Pazar yeri yapacağız,” dedi

 

Şen tarımsal  sulamada çiftçinin belini büken mazot giderlerine de son vereceklerini ifade ederek, Tarımda Elektrikli sulama ile çiftçinin mazot giderlerinden belinin bükülmeyeceğini rahat bir nefes alacağını söyledi.

 

Çiftçilikle uğraşan Karapınar köylüsü Ahmet Şen'i dikkatle dinledi, ilgi gösterdi.

 

Karapınar köyünde moral bulan Saadet Partililer geldikleri seçim çalışması konvoyu eşliğinde ilçe merkezine gittiler. 


Güncelleme Tarihi: 20 Şubat 2014, 23:42

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER