banner392

Biosun Genel Müdürü Türkmen zehirlenen işçilerle ilgili konuştu

Biosun Pamukova Katı Atık İşleme Enerji, Çevre San. ve Tic. AŞ Genel Müdürü Osman Türkmen de gazetecilere yaptığı açıklamada, organik atıkları topladıklarını belirterek, olayın çürümüş baharat kaynaklı tozlanma nedeniyle meydana geldiğini söyledi.

Biosun Genel Müdürü Türkmen zehirlenen işçilerle ilgili konuştu

Baharat tozunun işçileri etkilemiş olabileceğine dikkati çeken Türkmen, şöyle konuştu:

"Kan tahlillerinde ve tetkiklerde herhangi bir şey çıkmadı, Allah'a şükür. KBRN ve İl Sağlık Müdürlüğü kriz masasından gelen ekip, 'herhangi bir komplikasyon ve kimyasal madde var mı' diye araştırma yaptı. Hepsi temiz çıktı. Usul olarak Toyotasa Hastanesi yetkili olduğu için bu tür kimyasal olaylarda arkadaşları oraya sevk ettik. Orada da muayene olacaklar, ondan sonra taburcu edilecekler. 
Durumu ağır kimse yok. Genel durumları iyi, biz de takip ediyoruz. O bantta toplam 21 kişi çalışıyor. Astımı olan arkadaşlar, biraz fazla etkilenmiş. Onun dışındaki bütün arkadaşların genel durumu iyi. Her türlü önlem alındı." 

Güncelleme Tarihi: 25 Mayıs 2018, 18:55

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
pamukovalı
pamukovalı - 10 yıl Önce

bu fabrikayı kurupda övünenler utansın pamukova zehir saçmaya devam marmara bölgesinin kimyasal atıkları pamukovaya gelmektedir pamukovayı yamukova yapanlar utansın bu saaten sonra pamukovaya gelmek isteyen de gelmez çünkü hertarafı fitili ateşlenmiş bir boommmmmbaaaa (cephanelik bomba -biosun zehir -çöplük pislik -yağ fabrikası zehir)

SIRADAKİ HABER