banner392

CHP’liler Hıdırellez etkinliğini yağmura rağmen coşku içinde kutladılar.

Pamukova CHP Kadın Ve Gençlik Kollarının Organize ettiği Hıdrellez Kutlaması eski hıdrellezleri aratmadı. Çardakköy de coşku içinde güzel bir etkinlik yaptılar.

CHP’liler Hıdırellez etkinliğini yağmura rağmen coşku içinde kutladılar.

Cumhuriyet Halk Partisi Kadın ve Gençlik Kollarının düzenlediği Hıdrellez kutlaması Çardak Köy Sakarya kenarında yağmura rağmen geniş bir katılım ve güzel bir programla kutlanırken adeta eski hıdrellezler yaşandı.

 

CHP den yerel seçimlerde belediye başkan adayı olan Erdoğan Isır’ın da katıldığı hıdrellez şenliğine birçok sayıda Pamukovalı ve misafirler katıldı. Olumsuz hava koşullarlına rağmen Çardak Köy Sakarya nehri kenarında buluşan CHP’liler ve Pamukovalılar yakılan hıdrellez ateşinden atladılar, topluca yapılan mangalın keyfini çıkarırken, oynan bir birinden renkli oyunlarla keyifli dakikalar yaşarken bahara da merhaba dediler.

 

Evde yaptıkları börekler ve yemekler ile Hıdrellez şenliğinin yapılacağı alana gelen CHP’liler ve Pamukovalılar eski hıdrellezleri aratmayacak sıcaklıkta ile samimi ortamda yapılan şenlikte doyasıya eğlendiler.

 

CHP den yerel seçimlerde belediye başkan adayı olan Erdoğan Isır’ın konuklarına ev sahipliği yaptığı şenlikte yanan mangalda konuklara yaklaşık 80 kilo köfte ikramı yapılırken, Pamukovalı Yılmaz Keskin’in orkestrası ile de unutulmaz bir gün yaşadılar.

 

Hıdrellez ateşinden atlayıp, halat çekme yarışı, yoğurt yeme yarışı, mendil kapma yarışı ve sandalye kapma yarışının yapıldığı şenlikte çalan müzik ile konuklar doyasıya eğlendiler.

 

Hıdrellez şenliğine katılan Pamukovalılar yaklaşık 30 yıldır böyle bir hıdrellez şenliği yaşamadıklarını belirterek “ Eski hıdrellezleri aratmayan bir etkinlik yaşadık. Bu etkinliği düzenleyip bize böylesine güzel bir gün yaşatan başta CHP belediye başkan adayı Erdoğan Isır, CHP Kadın Kolları ve Gençlik Kollarına teşekkür ederiz “ dediler.

 

CHP Kadın ve Gençlik Kolları, Hıdrellezin hafta içine denk gelmesi nedeni ile kutlamayı 04 Mayıs Pazar'a almışlardı. 

PAZAR GÜNKÜ ETKİNLİKTEN GÖRÜNÜTLER


Güncelleme Tarihi: 06 Mayıs 2014, 02:10

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER