banner392

Kış Lastikleri Piyasaya Sürüldü.

Havaların soğuması ve yağışların gelmesi kış mevsimini hatırlattı. Lastik üreticisi firmalar ise kışın ticari ve binek araçlarda takılması zorunlu hale getirilen kış lastiklerini piyasaya sürdüler bile.

Kış Lastikleri Piyasaya Sürüldü.

KIŞ LASTİĞİ ALMANIN TAM ZAMANI

2013 Yılında çıkartılan ve Ocak ayından itibaren 4 ay boyunca araçlarda kullanılması zorunlu hale getirilen kış lastikleri satışa sunuldu.

Olumsuz hava koşullarında daha güvenli olan kar tipi lastiklerin fiyatları geçtiğimiz yıldaki fiyatlara yakın diyen lastik satıcıları kar tipi lastikleri almanın tam zamanı olduğunu söylüyorlar.

Sanayi sitesinde hizmet veren her çeşit ve marka araba lastiği satıcısı da olan Arıkan Rot balans hizmetleri servisi sahibi Musa Arıkan Kar lastiklerinin piyasaya sürüldüğünü ve satışlarının da başladığını söyledi; “Geçtiğimiz yıl çıkan yasadan sonra araç sahipleri araçlarının lastiklerini değiştirmek için sıraya girişlerdi. Bir anda piyasada kar lastiği sıkıntısı çekilmişti. Bu sene izdiham yaşanmasını istemeyen sürücüler lütfen şimdiden lastiklerini alsınlar. Şu an lastik fiyatları hem uygun, hem de piyasada var. Yılbaşında fiyatlar yükseleceği gibi sıkıntı da çekilebilir. İhtiyacı olanların şimdiden lastiklerini almalarını tavsiye ediyoruz” dedi.

Arıkan Rot balans hizmetleri servisinde Lassa, Briston, Dayton markalarının satışı yapıldığı gibi, bu sene daha revaçta olan Lassa’nın Dayton markasının 13-14-15 cant lastiklerini de satışa sunulmuş durumda.

Kış lastiklerini almak ve konu ile ilgili daha detaylı bilgi almak için Yeni Sanayi sitesinde E Blok 6 nolu dükkanda hizmet veren Arıkan Rot Balans hizmetleri servisini Tel: 0264 551 50 03 veya GSM: 0542 717 96 00 nolu telefonlardan aranarak bilgi alınabilir.
 
 
Güncelleme Tarihi: 20 Eylül 2014, 17:08

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER