banner392

Keser Başbakanla ne görüştü

Pamukova belediye başkanı Cevat Keser 14 ağustosta Sakarya’ya gelen Başbakan Erdoğanla birlikte Reisoğlu Restaurantta iftar yemeğinde buluştu. Başbakana Pamukovanın sorunları ile ilgili bir dosya sundu.

Keser Başbakanla ne görüştü
Pamukova’da Cevat Keser  Başbakanla görüştü mü? Neler konuştu? Söylentilerine karşı Keser pamukovahaber.com’a şu açıklamaları yaptı.
“Evet doğrudur. Sayın başbakanımız ile 14 ağustos Pazar günü Sakarya da Reisoğlu Restaurantta iftar yemeğinde birlikte olduk. Kendilerine pamukovamızın ve köylerimizin sorunları ile ilgili bilgiler aktardım. Sekiz dakika kadar beni dinleyen başkabanımız yakın ilgi gösterdi. Bende kendilerine pamukova’mızın ve köylerimizin sorunlarını bir yazılı dosya olarak sundum” dedi.
14 ağustos ta Sakarya’ya gelen başbakanı karşılamak için Sakarya valisi Mustafa Büyük ten davet geldiğini de söyleyen Keser:
Bizler milletimize hizmet için seçilmiş belediye başkanlarıyız. Aynı partilerden olmabiliriz. Ancak milletimize hizmet için herkesle görüşürüz. Sayın başbakanımız da Sakarya’ya gelmiş. Bunu fırsat bilip kendileri ile Sakraya milletvekillerinin olduğu bir ortamda ve Sayın Valimizin olduğu bir ortamda görüştük” dedi.
Daha önce de başbakanla üç defa görüklerini söyleyen Cevat Keser davet edildiği taktirde Sakarya ya gelecek Kılıçtaroğlu ile de görüşebeliceğini söyledi. Keser:
“Pamukova nın sorunlarını çözmede Sakarya valimiz de büyük destek oluyor. Pamukova belediye başkanı olarak kendilerine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
Güncelleme Tarihi: 21 Ağustos 2010, 20:32

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
pamder
pamder - 14 yıl Önce

ESKİ CEVAT KESERİN YERİNDE YELLER ESİYOR ŞİMDİ. ESKİ HALİNDEN ESER YOK. O KOLTUĞA SON BİR KEZ İNAT İÇİN GELDİĞİ BELLİ AMA BİR DAHA SEÇİMLERE ADAY OLSA REZİL OLUR.

pamukovalı
pamukovalı - 14 yıl Önce

allah bir dediğine inanırım önce düşünmem lazım.

ss
ss - 14 yıl Önce

yalana bak arkadaş yalana! kim dinler seni be :D

Ahlat'lı
Ahlat'lı - 14 yıl Önce

Dosyayı verirken gören va mı acaba?

SIRADAKİ HABER