banner392

Dondurma sezonu açıldı.

Pamukova’da tanınmış dondurma üreticisi Osman Usta Dondurması reyonları renkli dondurma görüntüleriyle dondurma severleri cezbetmeye başladı. Ankara Caddesi üzerinde iki yerde satış yeri bulunan Osman Usta reyonları önü dondurma severlerin sıra beklediği alanlar oldu bile.

Dondurma sezonu açıldı.

Hafta sonu da olması ile kendilerini eş ve çocukları ile birlikte sokağa atan Pamukovalılar mutlaka Osman Usta Dondurma reyonları önlerinden geçtiler. Tamda çocukların gözdesi olan reyonlar üzerindeki dondurma fotoğraflarını ören küçükler enlerinin tutukları ellerini çekiştirerek onları dondurma dükkanları önüne çektiler. Mutlaka oradan birer kulah dondurma aldılar.

Sezonun ilk dondurması ne kadarda olsa dikkatli yenmeli diye bizde tavsiyelerde bulunuyoruz.

Uzman görüşlerini dondurma sevenlerle paylaşıyoruz. “büyük küçük herkesin severek tükettiği durdurmanın tok karnına ve ağızda eritilerek yavaş yavaş tüketilmesi gerektiğinisöyleyen uzmanlar

Aşırıya kaçmamak şartıyla dondurma tüketilmesi beslenme için oldukça faydalı olduğu biliniyor. Özellikle havaların ısınmasıyla birlikte çocukların süt içmek istemediğini ifade eden uzmanlar bu durumun dondurma tüketimiyle aşılabileceğini dile getiriyor. Ancak yetişkinlerde kilo sorununa yol açabileceği için günde 100 gramdan fazla tüketilmemesi de tavsiyeler arasında bulunuyor.

Osman Usta Dondurma yetkilileri ise uzman görüşlerine katılmakla birlikte üretici firma olarak tüm ürünlerinde şeker kullandıklarını insan sağlığına önem verilmesinin en başta gelen husus olduğunu söylüyorlar.“Pamukova da hizmete başladığımız günden  günden beri hiçbir ürünümüzde şurup kullanmadık.” diyorlar.

OSMAN USTA DONDURMA ÇEŞİTLERİ ŞÖYLE

Sade Dondurma, Kakaolu Dondurma, Kremalı Dondurma, Limonlu Dondurma, Çelekli Dondurma, Kivili Dondurma, Böğürtlen li Dondurma, Hindistan Cevizli Dondurma, Badem li Dondurma, Vişne li Dondurma, Damla Sakiz Dondurma, Damla Çikolata Dondurma, Antep Fıstıklı Dondurma, Fındık lı Dondurma.

Güncelleme Tarihi: 31 Ocak 2019, 12:38

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
salih peşin
salih peşin - 9 yıl Önce

maaşallah hayırlı bereketli olsun sezonunuz

SIRADAKİ HABER