banner392

Vatan Parti adayları Pamukovalılar dan destek sözü aldılar.

7 Haziran Genel Seçimleri için diğer partilerden daha farklı bir saha çalışması yapan Vatan Partisi Sakarya Millet vekilleri adayları Pamukova da çarşı esnafının şikayetlerini de dinleyerek onların beklentilerini aldılar.

Vatancılar Pamukova da(fotoğraflı) Bahtiyar Bodur

 Çarşamba günü Vatan Partisi 1. Sıra adayı Murat Bölükbaşı ile 3 Sıra adayı Bahtiyar Bodur yanlarında TGB li gençlerle birlikte adeta Pamukova’ya çıkarma yaptılar.

 

Pamukova’nın eski CHP ilçe başkanı Nail Türkmengil lerin annelerinin de caneza törenine katılan Vatan Partililer cenaze töreninden sonra Merkez Camii karşısındaki çay parkında CHP adayları ile de buluştular. CHP li ve Vatan Partili adaylar birlikte çay içip sohbet ettiler.

 

CHP nin eski il başkanı Ecevit Keleş ile Pamukovalı olan Azize Ceroğlu da Nail Türkmengillerin cenazesinde hazır bulundular.

 

Vatan Partililer daha sonra Pamukova esnafını gezerek esnaflara Vatan Partisini ve programlarını anlattılar. Ve Pamukova esnafından 7 Haziran seçimlerinde destek istediler.

 

Vatan Partisi adaylarını destekleyen ve birlikte broşür dağıtan Sakarya TGB li gençler ise dikkat çektiler. Gençler adaylardan bir adım önde yürüyerek vatandaşlara ellerindeki afiş ve broşürleri dağıttılar. Gençler arasında üniversite de okuyan genç bayanlar da daha çok Pazar alış verişi yapan kadınlardan sıcak ilgi gördüler. Bayanlar daha çok onlara vatan partisi hakkında sorular sordular ve bilgiler aldılar.

Vatan Partisi 1. Sıra adayı Murat Bölükbaşı daha önce yaptığı spor adamlığı yüzünden gençler ve Pamukovalıların yakından tanımasından dolayı ilgi odağı oldu.

 

Bahtiyar Bodur ise Taşeron İşçi Sendikaları Sakarya başkanı olması ve gazeteci olması nedeni ile yine tanınan isimlerden biriydi.

 

Ancak Bahtiyar Bodur’un aynı zamanda Bağlarbaşı köyü doğumlu olması onunda Pamukovalılarla sıcak temas kurmasında avantajı oldu.

 

Bodur. Daha çok esnafların ne durumda oldukları konusunda bire bir konuşarak onlardan bilgiler aldı. Bir esnaf durumlarının iyi olmadığını söyledi. Bodur Nasıl kurtulacağız? diye sorunca

 

Demir işleri pazarlayan esnaf “7 haziranda bombayı patlatacağız. O bomba ampul. İşte o ampülü patlatacağız” dedi.

 

Başka bir pazarcı ise para kazanmadıklarını söyledi. Çiftçinin zor durumda olduğunu anlattı. 7 Haziran da ise Vatan Partisine destek vereceklerini söyledi.

 

VATAN PARTİLİLERİN PAMUKOVA ZİYARETİ ALTTAKi GÖRÜNTÜLERDE İZLEYEBİLİRSİNİZ. 

Güncelleme Tarihi: 08 Mayıs 2015, 15:30

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER