banner392

MHP adayı Taşdeviren ‘Cizre de su saati taksanıza görelim’ dedi.

MHP Milletvekili adayı Gökhan Taşdeviren etkili söylemleriyle gittiği köylerde coşku yaratıyor. Son olarak Geyve Hisarlık köyünde vatandaşlarla bir araya gelen Taşdeviren dağ köylerinde vatandaşın binbir emekle kendi kapısına su getirmesine rağmen su ücretinin ölçüsüz bir şekilde yansıtılmasına eleştiri yağdırdı

MHP adayı  Taşdeviren ‘Cizre de su saati taksanıza görelim’ dedi.

BURASI ÇARK CADDESİ  DEĞİL

Köydeki vatandaşların su kullanım amaçlarının şehir içindeki insanlardan çok farklı olduğunu ifade eden Taşdeviren "Buralara kadar zahmet edip gelmişler. Selam vermişler su saaati takmışlar. Ama size suyun metreküpünü kaçtan satmışlar? Buraya geldiklerinde bunu sorun. Su kullanım amacınızı ve emsal teşkil edip etmediğinizi sorun. Bakalım ne cevap verecekler?" dedi.

CİZRE'DE SAYAÇ TAKSANIZA

Geyve insanının devletini ve milletini sevdiğini belirten Taşdeviren "Sizler saygınızdan yanlış uygulamalar dahi olsa dayanabildiğiniz yere kadar sineye çekiyorsunuz. Az önce bir arkadaşımız üç ayda 1.000 TL fatura geldiğinden bahsetti. Bu insanlar nasıl yaşayacak, nasıl geçinecek? En sonunda bağı bahçeyi mi satacak? Ama gidip Cizre'de, Silopi'de, Diyarbakır'da elektrik saati takamayanlar size kayıp kaçak bedeli yansıtmayacaklar. Kurumların etrafına hendek kazılmasına müsaade etmeyecekler. Adalet varsa her yerde olacak. Geyve'de devlet varsa, Diyarbakır'da da gücünü ortaya koyacak. Biz devletin yanındayız, arkasındayız ama haksızlığa susmayız." dedi.

MHP Geyve İlçe Başkanı Tahsin Kolat, Belediye Başkan Adayı Mehmet Kır, Meclis üyesi Ahmet Pehlivan ve çok sayıda teşkilat mensubunun eşlik ettiği Taşdeviren gittiği her yerde etkili hitabı ve dost sohbetiyle enerji yaratıyor. MHP Geyve teşkilatının Taşdeviren ile kalabalık gezmesi, kahvelerdeki vatandaşın ilgiyle Taşdeviren'i izlemesi ve konuşmasından sonraki alkış tufanı ekibi motive ediyor.

 

Güncelleme Tarihi: 14 Aralık 2018, 21:39

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER