banner392

Sayın başkan: “O iş oldu mu”

2011 Genel seçimler öncesi AKP’nin Milletvekili aday adaylarının belirlenmesinden sonra Pamukova ya gelen 3. Sıra Milletvekili aday adayı Şaban Dişli ve birlikte geldikleri Büyükşehir Belediye başkanı Zeki Toçoğlu’na Cevat Keser bir dosya sunmuştu. Neydi o dosya ve 7 ay geçti o proje ne oldu?

Sayın başkan: “O iş oldu mu”
Pamukova belediye başkanı Cevat Keser’in Zeki Toçoğlu na verdiği. O dosya neydi? O dosya da hangi proje vardı. Toçoğlu’nun olur diye sör verdiği o dosya ne oldu?
 
Tam da seçim öncesi milletvekili adaylıklarının onaylandığı, AKP nin yeniden 3. Sıra adayı olarak gösterdiği Şaban Dişli’nin belediye ziyaretinde gelen misafirleri belediye dışında resmi bir törenle karşılayan Cevat Keser elinde buket çiceklerle karşladığı heyeti makamında da ağırlamıştı.
 
Pamukova AKP ilçe yöneticileri, belediye meclis üyeleri ve bazı partililerinde hazır bulunduğu 7 ay önceki bu toplantıda çok ilginç görüntüler olmuştu.
Belediye başkanı makam odası zımbazıp dolmuş. Bir ara koltuğuna oturan Şaban Dişli masa üzerinde bir yerel gazetenin arka sayfasında kendisi ile ilgili yorumları dikkatle eline alarak okumaya başladı. Yazının üzeri yeşil fosforlu kalemle çizilmiş arka sayfa yorumunda Şaban Dişliye atfen yorum yazılmış. Dişlinin yeniden aday olmasının bölge için olumlu olacağını söyleyen Cevat Keser in düşüncelirin böyle olduğu o yazıda yazıyordu.
 
Dişli bu yorumu okuduktan sonra tebessüm ederek gazeteyi yere koydu. Bunu fark eden Cevat Keser misafirlere yönelik hoş geldiniz konuşması yaptı.
Keser mütemadiyen bölge milletvekilimiz sözlerini kullandı. Konuşmaların ardından daha önce hazınlanmış bir dosyayı Keser Zeki Toçoğluna sundu. Dosyayı eline alan Toçoğlu gereğini yapacakları sözünü verdi.
Hatta Cevat Keser üzerine basa basa “Başkan bu işi ancak siz çözebilirsiniz. Siz isterseniz bu olur” demişti.
 
O DOSYA NEYDİ.
Pamukova 75. Yıl İlköğretim Okulu binasının bulunduğu alanın belediye ait Duralı parkı olarak bilinen yerle takas edilmesi isteniyordu. Bunun için İl Milli Eğitim ile takasın yapılmasında Zeki Toçoğlu’dan destek ve yardım istenmişti.
75.Yıl İlköğretim Okulu içinde bulunan bir bina var. Birde daha önce Anadolu Lisesi açılsın diye geçici olarak 75. Yıl İlköğretim Okulu tarafından verilmiş, her an kendi tasarufu için kullanılabileceği şerhi düşülmüş olan bir bina ve yanında İlçe Milli Eğitim Şübesi için kullanılan bir tek katlı bina bulunmakta. Proje de buranın (5 dönümlük alan) Belediye ye verilmesi okulların ise İlkÖğretim ve Anadolu Lisesi nin Durali parkı denen yere taşınması isteniyordu.
 
PEKİ 7 AYDA BU PROJE NE OLDU?
Projeyi Sakarya’ya götüren Zeki Toçoğlu bu proje ile ilgilendi mi? Yoksa bu proje sümenaltına mı atıldı?
Şimdi bizler Pamkuova adına bu projenin akibeti konusunda bilgi almak ve Pamkuova yı bilgilendirmek için bu projeyi önce Belediye Başkanı Cevat Kesar den soruyoruz. Bu projeyi Büyük Şehir Belediye başkanı Zeki Toçoğlu’ndan soruyoruz. Sayın Sakarya Milletvekili Şaban Dişli den soruyoruz. Bu projeyi Pamukova İl genel meclisi üyelerimizden soruyoruz.
Bu proje nin akibeti ne oldu?


Güncelleme Tarihi: 25 Ekim 2011, 01:21

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
ÇANAKKALE
ÇANAKKALE - 12 yıl Önce

NEDE YAKIŞMIŞLAR BİRBİRLERİNE AKP LİLER ALIN GİTSİN BAŞKA TÜRLÜ HİZMET ADECEĞİNİZ YOK ZATEN BİRBİRİNİZLE KAVGA ETMEKTEN KESERİN OZAMAN HİZMETLERİNİ GÖRÜN.

vatansever
vatansever - 13 yıl Önce

Pamukova da çürük binalar yapıp, milletin çocuklarını o binalar altına toplayanlar asıl hainlerdir. Milletin koltuklarını hille ile ele geçirip milletin vergilerinden nemalanlar asıl hainlerdir. 75. yıl ilk öğretim okulu sözde yeni yapılmıştır. Ama okul lime lime dökülmektedir. Başka okullarda aynıdır. Hafta sonu bile devletten işkal ettikleri koltuklara gelip evine gitmeyen, milleti kandırınlar asil hainlerdir.

Buvatan bizim
Buvatan bizim - 13 yıl Önce

Anladığım kadarıyla 75. yıl okul arazisi komple yıkılıp temizlenecek
Sonra belediyeye devredilecek EEE durali parkının parası devletten çıkacak tekrar aynı binalar yapılacak.
Bunu isteyen ,destekleyen ,doğrudur diyen de haindir.
AKP milletvekilleri de bu işe olur demezler merak etmeyin

İNKİŞAF
İNKİŞAF - 13 yıl Önce

NEİŞİ NE DOSYASI AKP TRANSFER İŞİMİ YAKIŞIR YAKIŞIR %80 OY ALIR SİLER SÜPÜRÜR BUNLARIN BİRİŞ YAPACAĞI YOK ZATEN ÇOK YAVIZ OLUR.

BAHÇECİ
BAHÇECİ - 13 yıl Önce

OLACAK DUA YA AMİN DENİR OLMADIĞI ZAMAN KARŞI TARAF SUÇLANIR. HANİ PARK'IN ALTININ OYUPTA OTOPARK YAPILACAKTI BUNLAR OLMIYACAK ŞEYLER. DURALİ PARKINA ÇOK GÜZEL PANAYIR MANZARASI KOYDULAR KÖTÜMÜ OLDU ESKİLER YADEDİLİYOR YETMİYORMU CADDELER ARAÇTAN GEÇİLMİYORMUŞ BİZENE 3 YIL SONRA GELECEK BAŞKAN DÜŞÜNSÜN YETER BU KADAR

GAZZELİ
GAZZELİ - 13 yıl Önce

EY İDARECİLER GÜLLERLE GÜLÜCÜKLERLE MEMLEKET İDARE EDİLMİYOR BU MİLLETİN DERDİYLE DERTLENMEK GECE GÜNDÜZ DURMADAN ÇALIŞMAK GEREKİYOR BAK BU MİLLET SİZE NE GÜZEL MAKAM VERMİŞ AMA SİZLER HALA OYUVDA OYNAŞTASINIZ VEBALİNİZ ÇOK BÜYÜK HESAP VEREMEZSİNİZ SİZ İDARECİLER KANADI KIRILAN SİNEĞE BİLE HESAP VERECEKSİNİZ AKLINIZI BAŞINIZA ALIN HİZMET EDİN HİZMET.

kralcı
kralcı - 13 yıl Önce

şuan durali parkı ve yanındaki büyük arazi tamamen temizleniyor.başta oranın ne için kullanılacağını anlayamadım.fakat haberi okuyunca anladım.büyük ihtimal o hazırlık yeni okul için olsa gerek

SIRADAKİ HABER