banner392

75. Yıl İlköğretim Okulu öğrencilerin oyunu büyükler tarafından da beğenildi.

Pamukova 75. Yıl İlk ve Orta öğretim okulu öğrencileri tarafından oynanan “Ormanda” adlı tiyatro büyükler tarafından da izlendi ve beğenildi.

75. Yıl İlköğretim Okulu öğrencilerin oyunu büyükler tarafından da beğenildi.
 Hakan Yozcu’nun yazdığı “Ormanda” oyunu sene sonu etkinlikleri kapsamında Pamukova 75. Yıl İlköğretim okulu öğrencileri tarafından sahnelendi. Oyunu Türkçe öğretmeni Ülkü Gazovalı yönetti. Okul salonunda Salı günü büyüklere gösterilen oyunu Pamukova kaymakamı Tuncay Dursun da izledi. Küçüklerin gösterdikleri performans büyükler tarafından beğenildi ve alkış aldı.

 

Çarşamba günü ise ilköğretim okulu öğrencilerine gösterilen “Ormanda” oyununu izleyen öğrenciler oyunu beğendiler ve gözlerini sahneden ayıramadılar. Oyun sonunda seyircileri selamlayan oyuncu öğrencileri küçükler uzun süre alkışladılar.

 

Oyunun provalarından hazırlanmasına kadar özveri ile çalışan ve yönetin öğretmen Ülkü Gazovalı öğrencilerin tiyatro yolu ile kendilerini daha iyi anlatabildikleri için tiyatro gösterimi çalışmalarını tercih ettiklerini söyledi. Gazovalı “Öğrenciler tiyatro ile kendilerine olan öz güvenlerini daha iyi şekilde kazanıp geliştirebiliyorlar. Bu yüzden bizde sene sonu etkinliğimizde Hakan Yozcu’nun yazdığı “Ormanda” adlı oyunu hazırladık. Başarılı bir oyun oldu.”dedi. 

OYUNDAN BİR BÖLÜMÜ ALTAKİ VİDEODAN İZLEYEBİLİRSİNİZ.

Güncelleme Tarihi: 09 Mayıs 2014, 00:59

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Hakan yozcu
Hakan yozcu - 10 yıl Önce

Fotoğraflarda her şey mükemmel görünüyor. Dekor ve kostümler harika olmuş. Çocuklarımızla gurur duydum. Başarılarınızın devamını diliyor, kuzey kıbrıs tan hepinize sevgilerimi yolluyorum.çok teşekkür ediyorum...

Ülkü GAZOVALI
Ülkü GAZOVALI - 10 yıl Önce

çocuklarım adına çok teşekkür ediyorum hakan bey...her şey sayenizde başladı ve mükemmel şekilde devam etti...türkiye'den pamukova'dan 75. yıl ilkokulu drama kulübümüzden de size kucak dolusu sevgiler gönderiyoruz.

SIRADAKİ HABER