banner392

Yazın toz, kışın çamur temizlemek onların işi

Doğalgaz çalışmaları sırasında açılan çukurlardan çıkan tozları, yağmurda da oluşan çamurları temizlemek onların işi, vatandaş ise tozdan ve çamurdan rahatsız.

Yazın toz, kışın çamur temizlemek onların işi
Pamukova da devam eden doğalgaz alt yapı çalışmaları sırasında açılan çukurlar sonrası oluşan tozdan ve çamurdan insanlar rahatsızlık duyuyorlar.
 
Birde çalışan işçilere soralım. Çalışanların bir kısmı ise yazın oluşan toz toprakları temizlelek için ellerindeki süpürgeler ile temizliyorlar. İşçiler, başlayan yağmur nedeni ile de ellerine bu defa aldıkları küreklerle çamur temizleme işi yapıyorlar.
 
Ancak işçiler şikayetci değiller, “onlar ne yapalım bizim işimiz bu diyorlar.” Pamukova da bu kış bazı yollar şikayetlere neden olacak gibi. Çünkü Pamukova nın doğalğaza kavuşması için çalışmalar yaz kış demeden devam ediyor.
 
Doğalgaz altyapı çalışmalarının yüzde 70 inin tamamlandığını söyleyen doğalgaz yetkilileri bir an önce altyapı çalışmalarını bitirmek istediklerini söylüyorlar. Şu ana kadar Yenicemahalle ve Cumhuriyet mahallesinde çalışmalar büyük bir oranda bitirilmiş durumda, Elperek mahallesinde ise çalışmalar devam ediyor.
 
Yenice mahallede doğalgazın bittiği sokaklarda belediye parke taşı döşemeye başladı.

  
Güncelleme Tarihi: 12 Ekim 2011, 23:30

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER