banner392

Ziraat Bankası müdürünün Kartepe'ye tayini çıktı.

Pamukova Ziraat Bankası Müdürü Zeki Çıtlak ın Kocaeli Kartepe ilçesi Ziraat Bankası şübesine tayini çıktı. Çıtlak Kartepe de yeni açılacak şübede kurucu müdür olacak. Yerine İstanbul’dan Zafer Sezgin atandı.

Ziraat Bankası müdürünün Kartepe'ye tayini çıktı.

Zeki Çıtlak Pamukova ya Kocaeli Bekirpaşa şübesinden gelmişti. Ondört ay önce (30 Temmuz 2010’da) Pamukova ya atanan Zeki Çıtlak Pamukova da kaldığı süre içinde çok güzel anıları olduğunu, Pamukova insanını çalışkan, mütevazi ve misafirperver olduklarını söyledi.

Çıtlak:

“Pamukova da kaldığım sürede Pamukovalıların sevgi ve saygılarına mazhar oldum. Çalışkan ve güzel insanlar. Dürüst ve çalışkan insanlarla 14 ay çalıştım. Ancak bankamın bana verdiği ani bir görev ile Kartepe ilçesine gidiyorum. Ama güzel anılarla Pamukova’dan ayrılıyorum.”dedi.

Pamukova Ziraat Bankasına yeni gelecek müdür Zafer Sezgin İstanbul Beyler Ziraat Bankası şübesinden geliyor. Zafer Sezgin 1975 Aşkale doğumlu ve Beyler şübesinde müdür yardımcısı olarak çalışıyordu. Eşide bankacı olan Zafer Sezgin’in yarın Pamukova’ya gelerek görevine başlaması bekleniyor.

 

 

Güncelleme Tarihi: 15 Aralık 2018, 18:53

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER