banner392

Cihan Grup’un 3. Geleneksel yemeğinde bayiler ve iş ortakları bir araya geldiler.

Cihan Grup Pamukova Hazır Beton üçüncü geleneksel yemeğinde bayiler ve Genel Müdürleri Şener Akkan’ın kendilerine “İş ortaklarım ve geleceğin müteahhitleri” dediği iş yaptığı insanlarla bir araya geldi.

Cihan Grup’un 3. Geleneksel yemeğinde bayiler ve iş ortakları bir araya geldiler.
Metin Tesisleri Grill Hause da verilen yemeğe çok sayıda bayi yetkilisi ile bölgede iş yapan İnşaat Ustası, İnşaat Kalfası ve usta katıldı.
Cuma günü akşam verilen yemek öncesi Cihan Grup genel müdürü Şener Akkan, misafirlerini Pamukova Hazır Beton işletme müdürü Cemil Galip Çelim ve Şantiye Şefi Salih Koç ile birlikte kapıda karşıladılar. Misafirlerine tek tek hoş geldiniz diyen genel müdür onların hal ve hatırlarını sordu.
Yemek öncesi konuklarına kısa bir konuşma yapan Şener Akkan “Bizler Cihan Grup olarak 5 ayrı şirket ve 7 ayrı noktada hizmet vermekteyiz. Bunlar Bursa da 2 adet Hazır Beton Santrali, 2 adet Agrega Tesisi (taşocağı), 1 adet kömür İthalat Firması, Pamukova’da 1 adet Hazır Beton Tesisi, Mekece’de 1 adet Agrega Tesesi ile hezmet vermekteyiz. Cihan Grup; Siz değerli arkadaşlarımızın, Bugünün ustaları, kalfaları, yarının Müteahhitleri siz değerli arkadaşlarımızsınız. Bugün olduğu gibi bundan sonraki buluşmalarımızda da böyle sıcak ve samimi dostluk dayanışması içersinde buluşmak dileğiyle” dedi.
Yemekten sonra Bursa ya gitmek için ayrılan genel müdür yemeğe katılanlarla tek tek tokalaşarak izin istedi ve Pamukova dan ayrıldı.

Güncelleme Tarihi: 08 Nisan 2012, 01:37

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER