banner392

PKK’nın kaçırdığı kaymakam adayı ve askerlerden hala haber yok

Terör örgütü PKK'nın kaçırdığı kaymakam adayı Kenan Erenoğlu’ndan hala haber yok. Erenoğlu Pamukova da da çalışmıştı.

PKK’nın kaçırdığı kaymakam adayı ve askerlerden hala haber yok

Terör örgütü PKK tarafından Diyarbakır-Bingöl karayolunda 9 Temmuz 2011 de kaçırılan astsubay Abdullah Söpçeler ve uzman çavuş Zihni Koç ile 12 Temmuz da Muş-Kulp karayolunda kaçırılan kaymakam adayı Kenan Erenoğlu'nun görüntüleri roj tv de yayınlanmıştı. Sağlık durumlarının iyi olduğu görülen görüntülerde, askerler ve kaymakam adayına bir kadın PKK'lının soru sorduğu anlaşılıyor.

Kaymakam adayı Kenan Erenoğlu, Muş'tan Diyarbakır'a bir minibüsle yolculuk yaparken kaçırıldıklarını belirterek, ailesine selam gönderirken görülüyor.

Astsubay Abdullah Söpçeler ise, konuşmasına görüntünün çekildiği 2 Ekim tarihini söyleyerek başladı. "Öncelikli olarak canımdan çok sevdiğim küçük kızımı, sevgili eşimi değerli annem, babam ve kardeşimle bütün sevdiklerime ve beni sevdiğini düşündüğüm bütün insanlara sesleniyorum. Gördüğünüz gibi sağlık durumum ve moralim çok iyi. Her hangi bir sıkıntım yok. Tek düşündüğüm sizlerin sağlığınız. Sizler de kendinize dikkat edin ve moralinizi asla bozmayın. Ayrıca eklemek istediğim Eylül ayında yanınızda bulunamadığım küçük kızım, değerli eşim, saygıdeğer babamın doğum günlerini kutluyorum."


Uzman Çavuş Zihni Koç ise şöyle konuştu:

"Tüm sevdiğim dostlarım, arkadaşlarıma merhaba diyerek başlamak istiyorum. Şağlık durumumuz, genel durumuz, psikolojik durumumuz ve moral durumumuz gayet iyi. Bu konuda ailemi canımdan çok sevdiğim eşim, çocuklarım annem, babam ve bütün sevdiğim insanların herhangi bir merak ya da herhangi bir sıkıntı içine girmelerini istemiyorum. Bu sürecin bir an önce tamamlanıp ailemize, sevdiğimiz insanlara ve tüm değerli dostlarımıza kavuşarak sağ salim bitmesini istiyoruz."  Şeklinde mesaj gönderdikleri izleniyor.

KENAN ERENOĞLU 384 GÜNDÜR HALA TERÖR ÖRGÜTÜNÜN ELİNDE

Dışişleri bakanının Peşmerge liderinden yardım istediği şu günlerde kayıp olan Kaymakam adayı ve kaçırılmış olan askerlerle ilgili yardım isteyip istemediği konusunda basın hiçbir bilgi yansımış değil.

 

Güncelleme Tarihi: 24 Kasım 2018, 21:02

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER