banner392

Pamukova Esnaf Odası iftarına yoğun ilgi oldu.

Pamukova Esnaf ve Sanatkarlar Odası Tarafından çarşı merkezinde düzenlenen İftar Yemeğine Esnaflar dışında vatandaşlar ve muhtarlarda katıldı. Yemeğe katılan Belediye Başkanı Cevat Keser Ahilik geleneği olan rızkı paylaşmanın güzel olduğunu söyledi.

Pamukova Esnaf Odası iftarına yoğun ilgi oldu.
 İftar Yemeğini düzenleyen başkan Sabri Günay Yemeğe katılan Belediye Başkanı Cevat Keser ile birlikte iftara katılanlara hoş geldiniz dediler hal hatır sordular ve katılımlarından dolayı herkese teşekkür ettiler.

Başkan Keser Odanın düzenlediği iftar yemeğinde birlikte oruç açmanın hazzını yaşadıklarını söyledi.

Keser;  

“Bu akşam İlçe esnaflarımızın çarşı merkezinde düzenlediği iftar yemeğinde esnaf kardeşlerimizle birlikte oruç açmanın hazzını yaşadık. Böylesi güzel bir tablo için, Ahilik geleneği olan rızkı paylaşmak, var olanı birlikte yemek anlayışını yeniden yaşattıkları için her bir esnaf kardeşime ayrı ayrı teşekkür ediyorum.Oda Başkanımız Sabri GÜNAY beyefendiye de ayrıca şükranlarımı iletiyorum. RABBİM birliğimizi, beraberliğimizi ve kardeşliğimizi daim etsin..” dedi.

Oda Başkanı Sabri Günay ise iftara katılan başta Belediye Başkanı Cevat Kesar olmak üzere katılan herkese teşükkür etti.

Günay;

“ İftara katılan herekese Pamukova Esnaf Odası Başkanı olarak şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına teşekür ediyorum” dedi.

ESNAF ODASI İFTAR YEMEĞİNDEN GÖRÜNTÜLER
































Güncelleme Tarihi: 21 Haziran 2017, 07:33

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER