banner392

Demokrasi Mitinginde Pamukova Tek Yürek oldu.

15 Temmuz Hain Darbe Kalkışmasının yıl dönümünde Demokrasi Nöbetlerinin final akşamında Binlerce Pamukovalı 15 Temmuz Demokrasi Meydanında bir araya geldiler.

Demokrasi Mitinginde Pamukova Tek Yürek oldu.
 İlçe Kaymakamı Recai Karal, Belediye Başkanı Cevat Keser, Siyasi Parti ve STK Temsilcileri, Muhtarlar, Belediyes Meclisi Üyeleri, Amatör Spor Kulüpleri ve binlerce Pamukovalı eşliğinde kaymakamlık binası önünden başlayıp ilçe Meydanında son bulan Milli Birlik Yürüyüşünde omuz omuza birlik ve beraberlik görüntüsü sergilediler.

Yürüyüş sırasında Pamukova Belediyesi tarafından 2000 adet Türk Bayrağı dağıtıldı. “Şehitler Ölmez, Vatan Böünmez” sloganları ve tekbirler eşliğinde meydanda buluşan halk 15 Temmuz marşlarışla Demokrasi Nöbetini sürdürdüler.

İlçe Müftülüğü tarafından 15 Temmuz Şehitleri için Fetih Suresi okunurak İlçe Müftüsü tarafından dua yaptırıldı. Dua’ya mütüakiben belediye tarafından katılımcılara pilava, ayran ve su ikramı yapıldı. Saatler 00,13’ü gösterdiğinde ise tüm camilerden, Belediye Ses Yayın Cihazalarından Sela okuması yapıldı. Ayrıca bugün İlçe Kaymakamlığı tarfından vatandaşların duygu ve düşünce ve hislerine tercuman olundu.

Başkan Cevat keser de anı defterine “ Büyük Türk Milleti” Seslenişiyle başlayan yazısında 15 Temmuz’ da devletimiz, bayrağımız, ezanımız ve bütün değerlerimiz  için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle yad ederek gazilerimize sağlıklı uzun ümürler diledi.

Törenler gece geç saatlere kadar devam etti.













Güncelleme Tarihi: 16 Temmuz 2017, 07:45

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER