banner392

Pamukova da terör lanetlendi.

Pamukovalı gençler teröre lanet yürüyüşü yaptılar. Vatandaşların ise kayıtsız kalması gözlerden kaçmadı.

Pamukova da terör lanetlendi.
Pamukova Meslek Yüksekokulu öğrencileri-Liseli öğrenciler ve Pamukova Ülkü Ocaklarına mensup bir grup genç tarafından bu gün öğle saatlerinde hükümet konağı önünden Mühimmat Bölük Komutanlığı önüne kadar Teröre Lanet Yürüyüşü düzenlendi.
Sık sık sloganların atıldığı yürüyüşe vatandaşın kayıtsız kalışı dikkatlerden kaçmadı. Avazları çıktığı kadar Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez, “Hepimiz Mehmediz”, “PKK ya Yeteriz”, “İmralı Basılsın. Öcalan asılsın.” sloganlarıyla Pamukova sokaklarını çınlatan gençler artık şehit haberlerini duymak istemediklerini belirterek biran önce terörün kökünün kazınmasını istediler. Yürüyüş olaysız bir şekilde dağıldı.

Güncelleme Tarihi: 20 Ekim 2011, 18:17

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Ramazan BAYRAM
Ramazan BAYRAM - 13 yıl Önce

İdarecilik işi çoluk çocuk işi degil dien arkadaşş sana diorum çoluk çocuk dedigin kişide bu vatanın evladı bu ülkeden giden şehit sadece idarecilerin şehidi degil hepimizin şehidi ama sen çoluk çocuk diosun ya o dönemlerde verdigimiz şehitlerimiz için hiç haykırmamışsın sen belli oluyor yorumundan belki orayı idare etymeye çocuklar çalıştı onlarada ben öncülük ettim benide çocuk olarak görüosan söle hadi idareci bir kişi bu vatanın tek evladı bzi çocuklarmıyız neden hiç bir resmi idareci yanımızda degildi bizim söleyinsenize pamukovadan kaç kişi sakarya merkeze şehidimizi topraga gömmeye geldi sölesene.....?

Kadir KOŞ
Kadir KOŞ - 13 yıl Önce

Sadece MYO,liseli ve Ülkü ocaklar yokta orada haberi düzeltin eksik haber yazmayn yetkili arkadaşlar yürüyüş saatide öğle namazı çıkışından Saat 3 e kadardı ..

pamukovalı
pamukovalı - 13 yıl Önce

her zaman güçlüyüz alamıcaz ve vazgeçmicez pkkyı düşürücez biz onların yaptıklarını yanına bırakmıcazonların sonu artık geldi gerekirse kadın erkek demicez savaşıcaz annelerimiz alamıcak bundan sonra biz onlardan daha güzlüyüz daha kuvvetliyiz onların
sonugeldi şehitlerimiz ölmedi onlar metçe savaştı çatıştılar vatan için
çileklideki kardeşimize de ailesine de geçmiş olsun diliyorum

İNTİFADA
İNTİFADA - 13 yıl Önce

BİZ NE DEDİK İDARECİLİK ÇOLUK ÇOCUK İŞİ DEĞİL DEDİK AMA ANLATAMADIK UYANMAZSAN DİRİLMEZSEN ALLAH MUHAFAZA DAHA KÖTÜ GÜNLER VAR ÖNÜMÜZDE VATAN İÇİN CANLARI SEVE SEVE VEREN KAHRAMAN ŞEHİTLERİMİZE ALLAH RAHMET EYLESİN GEREKİRSE BU VATAN İÇİN HEPİMİZ CANIMIZI VERMEYE HAZIRIZ ŞEHİT KANLARIYLA SULANAN BU TOPRAKLARDA BAŞKA BAYRAK DALGALANAMAZ.

GAZZELİ
GAZZELİ - 13 yıl Önce

ÜLKEYİ İDARE EDENLER %50 OY ALDIKLARI ZAMAN AYNEN ŞÖYLE YAZMIŞTIM MALESEF BU SAATTEN SONRA YAPACAK BİEŞEY YOK ÇÜNKİ IRKÇI EMPERYALİZM HEDEFİNE ULAŞTI AMA HAZIRLIKLI OLUNUZ ÇOK BÜYÜK OLAYLAR OLACAK DİYE SEÇİMDEN HEMEN SONRA YAZMIŞTIM İŞTE ÜLKEMİZİN HALİ ALLAH BU GÜZEL ÜLKEMİZE YARDIM ETSİN ELELE OMUZOMUZA VERELİM ŞU CENNET VATANIMIZA GÜZEL HİZMETLER YAPALIM ANCAK BU ÖZÜMÜZE DÖNERSEK OLUR BAŞKA TÜRLÜ OLMAZ BAK İSLAM ÜLKELERİNİN HEPSİNDE KAN VE GÖZYAŞI VAR BUNU KİMLERİN YAPTIĞINI BİR ANLASAN İŞ KENDİLİĞİNDEN ÇÖZÜLECEK ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN ŞEHİTLERİMİZE ALLAHDAN RAHMET AİLELERİNE SABIR VERMASİNİ TEMENNİ EDİYORUM ALLAH BÖYLE ACILARI BİRDAHA YAŞATMASIN.

Vahdet
Vahdet - 13 yıl Önce

ddikkatli bakılırsa ve saat 12.00 ile 14.30 arasında okulların genclerinin koşuşturmalarını gözlemledim. anadolu öğretmen lisesi endisrti meslek lisesi anadolu lisesi formalı genclerin örgütlenişlerini birbirlerini köşelere cekerek fısıldayarak konuşmalarını (sanırım deeneyimsizlikle heyecanla organize olmaya calısıyorlardı.) genclerle iftihar ettim. ancak taskınlık yapmadan milli acımızı paylasmalarını ve yetkilileri uyarmaları onların ne kadar sağduyulu olduğunu gösteriyordu. Yürüyüste anadolu öğretmen lisesini ve anadolu lisesini neredeyse tam kadro gördüm. diğer okulların formalarını ayırdedemediğim için isim veremiyorum. pamukovalı genclerin alnından öpüyorum.

SIRADAKİ HABER