banner392

Hava değişimi için gelmesi beklenirken törer mayını tuzağı haberi geldi.

Pamukova Çilekli Köyünden vatanı görevini yapmak için 29 Masımda dualarla askere gönderilen Mehmet Kocatepe nin oğlu Turgay Kocatepe nin Muş’ta terörüstlerin köprü ye döşedikleri mayın ın uzaktan patlatılması sonucu ağır yaralandığı haberi geldi.

Muş Devlet hastanesine kaldırlan Asker Turgay Kocatepe nin hayatı tehlikesi olmadığı öğrenildi.
 
Birgün önce Hakkari Çukurca da ki 26 askerin şehit haberleri ile ülkeyi yasa boğan haberlerden sonra bugün sabahta Muş ta arazi arama tarama görevine çıkan Pamukova lı Turgay Kocatepe nin izine gelemesi beklenirken mayın ın patlaması sonucu yaralanması yakınlarını şaşkına çevirdi.
 
Teröristlerin Korkut ilçesi, Altınova beldesi yakınlarında köprüye döşedikleri mayını uzaktan patlatmaları sonucu aracı kullanan yaralanan Turgay ın muş Devlet Hastanesine kaldırıldığı öğrenildi.
Baba Mehmet Kocatepe oğlunun yaralandığı haberini duyduktan sonra telefonla arayıp görüştüğü oğlunun durumunun iyi olduğunu yanında iki arkadaşının da yaralandığını yakınlarına söyledi.
 
Haberi duyan köydeki yakınları ise Turgay Kocatepe nin hava değişimi için köye gelmesini bekledikleri şu günlerde bu şekilde haberin gelmesini duymaları kendilerini şaşkına çevirdiğini söylediler.
 
Turgay Kocatepe nin Muş Devlet Hastanesinde tedavi altına alındığı hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.
 
29 Kasım 2011 tarihinde Çilekli köyünden Muş asker olarak dualarla uğurlanan Turgay Kocatepe ve tertipleri videoya çekilmişti. Köyün tek internet sitesi olan çilekli54.com sitesi Turgay ın o günkü viedosunu yayınladı.
 
İŞTE 29 KASIMDA TURGAY İLE BİRLİKTE ASKERE GİDEN ARKADAŞLARININ VİDEOSU
Güncelleme Tarihi: 21 Ekim 2011, 02:30

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER