banner392

KOÜ Araştırma Hastanesi önünde terörü kınayan basın açıklaması yapıldı

Çukurca`da PKK`nın hain saldırısı sonucu şehit düşen 24 askerimiz ve 18 gazimiz için KOÜ Tıp Fakültesi Hastanesi önünde Sağlık-Sen, Genel-İş Sendikası, SES, üniversite yönetimi ve hastane personeli teröre tepki amaçlı bir basın açıklaması düzenledi.

Açıklamaya çok sayıda hasta yakını ve vatandaş da destek verdi. İstiklal Marşı`nın okunmasının ardından grup adına açıklama yapan Sağlık-Sen Kocaeli Şube Sekreteri Bilal Yavuz Demirkaya, “Terörle mücadele devletin bütün birimleri, devam edecek ve yılgınlığa düşülmeyecektir” dedi.
 
PRİM VERMEYECEĞİZ
Ülkemizin dört bir yanında yaşanan terörü kınamak için burada olduklarını belirten Demirkaya, “Osmanlı Devleti`nden bu yana topraklarımızı bölmek isteyen bu illegal örgütlere pirim vermedik, bundan sonrada vermeyeceğiz. Bu tür örgütleri kollayıp, yardım ve yataklık eden hainler, hak ettikleri cezaları halkımız tarafından almaya devam edeceklerdir. Bize düşen tahriklere kapılmadan birlik ve beraberliğimizden ödün vermemektir” diye konuştu. Konuşma sonunda şehitler için dualar okundu.
 
MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞOULSUN.
Konuşmaların sonunda Hastane önünde toplanan kalabalık “Şehitler ölmez, vatan bölünmez” diye sloganlar attılar. Hastane ye büyük boy bayrak çekildi. Sağlık sen, Genel-İş, Ses temsilcilerinin de katıldığı basın açıklamasına Sağlık Sen il yönetimininden Başkan Harun Yaşar Aliş, Teşkilat Sekteri Savaş Yavuz, Mevzuat Sekreteri Öztürk Kukşen, Basın ve Yayın İletişim Sektereri Eyüp Kıran da katıldılar. Konuşmaların sonunda “Milletimizin Başı Sağolsun” dendi.

 
KOCAELİ DE YOLCU OTOBÜSLERİNE TÜRK BAYRAKLARI ASILDI.
Koceali de çeşitli yerlerde yapılan terörü kınama gösteri ve açıklamaları yanında Toplu taşıma araçlarınada Türk bayrakları ve siyah kurdaleler çekildi.
 
Pamukovahaber.com
Güncelleme Tarihi: 21 Ekim 2011, 01:16

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER