banner392

Belediye Cihadiye yolunu asfaltladı.

Pamukova Belediyesi Yenice mahallenin İstasyon belgesindeki Cihadiye köyü yolu çıkışını asfaltladı. Yola asfalt için 350 bin tl harcandığı bildirildi.

Belediye Cihadiye yolunu asfaltladı.
Uzun zamandır. Pamukova Cihadiye köyü yolu üzerinde yapılan Hızlı tren yolu çalışmaları ve doğal gaz alt yapı çalışmaları nedeli ile sürekli iş makinalarının çalışması Cihadiye köyü yolu nun bozulmasına neden olmuştu. Doğal gaz alt yapı çalışmalarınında bitirilmesinden sonra yolun asfaltlandığını söyleyen Başkan Cevat Keser diğer bozuk yolların da altypı çalışmaları biter bitmez üst yapı sını yapacaklarını söyledi.
 
Asfalt çalışmalarını Fen İşleri müdürü Nuri Öztürk ile birlikte yakından izleyen başkan Keser asfalt makinasının üzerine çıkarak çalışmaları yerinde denetledi.
 
Keser
“Hizmet giden yerde zaman zaman sıkıntılarda olmaktadır. Pamukova ya getirilmeye çalışılan doğalgaz hizmeti nedeni ile doğalgaz alt yapı çalışmaları sırasında da benzer sıkıntılar olmakta. Ancak belediye olarak yapımcı firma olarak sorunları anında çözmek için titiz şekilde çalışıyoruz. Yer yer elektrik kesintileri ve su kesintileri de yaşanıyor. Halkımızın anlayışla karışılamasını bekliyoruz.”dedi.

Güncelleme Tarihi: 09 Temmuz 2011, 13:55

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER