banner392

Hakim ve Savcılar değişti.

Hakimler Savcılar Yaz Kararnamesinde Pamukova Cumhuriyet Baş Savcısı Mehmet Günay ile Hakim Meryem Günay ın Nizip’e tayınleri çıkarken, Pamukova’ya Gevaş Cumhuriyet Baş Savcısı Erdem Başyiğit ile Tunceli Çemizgezek Hakimi Harun Bayram atandılar.

Hakim ve Savcılar değişti.
Nizip’e atanan C. Baş Savcısı Mehmet Günay ile Hakim Meryem Günay dün ilçemizden ayrıldılar.
 
Pamukova’ya gelecek yeni Savcı Erdem Başyiğit ile Hakim Harun Bayram’ın da Pamukova da ki görevlerine biriki gün içinde gelerek başlayacakları bildirildi.
 
PAMUKOVA İYİ BİR SANTRAFORUNU KAYBETTİ.
Pamukova da uzun süredir görev yapan C. Başsavcısı Mehmet Günay Pamukova da kaldığı sürede basın ve halk tarafından da yakından tanınıyordu. Aslı görevi yanında futbola olan ilgiside Pamukova Halı Saha turnuvasında Emniyet takımında santrofor oyuncusu olarak gösterdiği performansı ile ortaya koymuştu.
Savcı Günay Pamukova Kaymakamlığı tarafından düzenlenen Hala Saha Turnuvasında forvet oynamış ve santrafor oyuncusu olarak attığı gollerle turnuvada Emniyet takımını finale taşıyan oyunculardan olmuştu. Veda gecesinde turnuva ikincisi olan Emniyet takımı adına Savcı Mehmet Günay’a gösterdiği katkı ve destekten dolayı Emniyet müdürü Yüksel Usta tarafından plaket te verildi.
 
Dün ilçemizden ayrılan Savcımız Mehmet Günay’ın yeni görevinde Pamukovahaber.com olarak bizlerde başarılar diliyoruz. Yeni gelecek savcı ve hakimlerimize’de “hoşgegeldiniz” diyoruz.
Güncelleme Tarihi: 07 Temmuz 2011, 11:41

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
serkan
serkan - 13 yıl Önce

sayın savcım döneminde pamukova da iki kadın öldürüldü.. umarım yeni savcımın döneminde pamukovamızda böyle üzücü olaylar olmaz

GAZZELİ
GAZZELİ - 13 yıl Önce

ÇOK DEĞERLİ SAVCIM YENİ GÖREV YERİNİZDE VE BUNDAN SONRAKİ YAŞIMINIZDA BAŞARILARINIZIN DEVAMINI TEMENNİ EDER SAYGILAR SUNARIM.

SIRADAKİ HABER