banner392

Millet namazında, onlar para derdinde

Birçok vatandaş ulu orta yardım toplayan kişilere karşı sitemize mailler atıyorlar. Ayrıca ilçemizde cami yardım dernekleri var onlarda başka yerlerden gelen yardım toplayanların izin belgeleri sorulmasını istiyorlar.

Millet namazında, onlar para derdinde
 Özellikle cami önlerinde uzun yıllardır aynı kişilerin değişik camilere yardım topladıklarını söyleyen Pamukova’daki cami yaptırma dernekleri yöneticileri; “İlçemizde yıllardır gördüğümüz aynı kişiler ellerinde makbuzlarla sürekli yardım topluyorlar. “”Sorduğunuzda Düzce de camiye yardım topluyoruz.”” deyip para alıyorlar. Ancak bir cami ye yardım toplamak için bir süre vardır. Cami başlar bir süre sonra biter. Zaten dernek yönetimleri süreli karar alırlar. Sonra da başka yerlerde yardım toplama yetkili olan dernek görevlisi bu iş için başka yerde yardım toplayabilmek için oranın yetkilisinden de süreli yazılı izin belgesi alırlar. Ama bizde insanlar bu belge var mı yok mu diye hiç sormaz” diyorlar.
 
İşin aslının cami yapılan yerlerde yardım yapılması gerektiğini de söyleyen vatandaşlar. “Özellikle güvenlik güçlerinin bu tür insanları denetlemesi gerektiğini de söylüyorlar. 
Güncelleme Tarihi: 25 Temmuz 2013, 23:45

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER