banner392

Halk Eğitim Müdürlüğü salonunda bayramlaşma

Pamukova Kaymakamlığı resmi bayramlaşma törenini Halk Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda yaptı. Garnizon Komutanlığında bayramlaşma sonrası, Jandarma Bölük komutanlığı, Bölge Trafik şübe müdürlüğü, Devlet Hastanesi, İlçe Emniyet müdürlüğünden sonra resmi protokol şehit alilelerini ziyaret etti.

Halk Eğitim Müdürlüğü salonunda bayramlaşma
Ramazan Bayramı dolasıyla Halk Eğitim müdürlüğü Toplantı salonunda Pamukova Kaymakamı Tuncay Dursun un davetlileri kabul ettiği bayramlaşma törenine Belediye başkanı, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri ile sivil toplum örgütü temsilcileri katıldılar. Saat 10.00 da başlayan bayramlaşma töreni daha sonra Pamukova Garnizon Komutanlığında devam etti.
Garnizon da davetlileri kapıda kabul eden Garnizon Komutanı Binbaşı Erkan Arıcı gelenlerle tek tek bayramlaştı. Garnizon komutanlığı birfing salonunda davetlilere askerler çıkolata ikraminda bulundular. Bir süre sohbet eden konuklar çaylarını içtikten sonra Jandarma Bölük komutanlığına geçtiler.
 
Jandarma Bölük Komutanlığında askerlerle bayramlaşan resmi erkanı Bölük komutanı Yüzbaşı Ayhan Şenol  karşıladı. Jandaram bölük komutanlığında yapılan bayramlaşmadan sonra askerler bayram şekeri ikram ettiler. Bayram çayları ikramı yapıldı. Bir süre burada kalan davetlileri kapıya kadar uğurlayan Bölük Komutanı Ayhan Şenol kapıya kadar uğurladı.
 
Bölge Trafik şübe müdürlüğüne bayramlaşma için geçen Kaymakam, garnizon komutanı, Cumhuriyet savcısı, hakim ve siyasi parti temsilcileri ile sivil toplum örgütü temsilcilerini  Bölge Trafik şübe komiser yardımcısı Erol Ceylan karşıladı. Bölge trafik şübe müdürlüğünde görevli polislerle bayramlaşmadan sonra konuklar Devlet hastanesine geçtiler.
 
Devlet Hastanesinde hasta ve yaralılara kaymakam şifalar diledi.
Pamukova Devlet Hastanesine bayram ziyaretinde bulunan Kaymakam Tuncay Dursan ve beraberindeki heyeti Baş hekim Dr. Deniz Şencan Varlıklı ve Baş hekim yardımcısı Burhan Tezel karşıladı. Kaymakam ve beraberinde gelen davetliler başhekim ve başhakim yardımcısı ile hastane çalışanlarının bayramlarını kutladılar.
Kaymakam acil servis çalışanlarını ve hastaları da ziyaret etti. Hastaların bayramlarını kutlayan Kaymakam acil şifalar diledi.
 
Emniyet Müdürlüğünde Bayramlaşma
Pamukova da resmi bayramlaşma törenlerinin son durağı Pamukova İlçe Emniyet müdürlüğü oldu. İlçe Emniyet müdürlüğüne gelen Pamukova kaymakamı ve beraberindeki davetliler İlçe Emniyet müdürlüğü önünde kendilerini karşılayan Emniyet Müdürü Yüksel Usta ve polaslerle bayramlaştılar. Emniyet müdürü misafirlerini polis lokalinde ağırladı. Lokalde konuklara pasta ve içecekler ikram edildi.
Kaymakam Emniyet müdüründen bilgiler aldıktan sonra. Kısa bir basın açaklaması yaptı. Pamukovalıların bayramını kutlayan Tuncay Dursun:
Pamukovalıların Kazasız belasız huzur içinde bir bayram geçirmelerini temenni ediyorum. Huzur içinde eş ve çocukları ile birlikte nice bayramlar diliyorum” dedi. 
 
Güncelleme Tarihi: 10 Eylül 2010, 01:27

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER