banner392

CHP 87 yaşında

Cumhuriyet Halk Partisi 9 eylül 1923 yılında Atatürk ve arkadaşları tarafından kuruldu. CHP’ nini kuruluşunun 87. Yılı dolasıyla bir açıklama yapan İlçe Başkanı Ali teke, "Bugün iki bayram birden kutluyoruz" dedi

CHP 87 yaşında
“Bundan 87 yıl önce Atatürk ve arkadaşları bir araya gelerek CHP’yi kurmuşlardır. Cumhuriyetin kuruluşundan sonra ilk parti olan CHP bugün 87 yaşındadır. Cumhuriyetin kurulmasında ve demokrasinin geliştirilmesinde emeği geçen partimiz maalesef 12 Eylül derbesinden sonra kıs bir süre kapatılmıştır. 19 Haziran 1992 tarih ve 3821 sayılı yasanın ardından 9 Eylül 1992’de CHP tekrar açıldı. Bugün ise mücadelesine devam etmektedir.
Ramazan bayramı vesilesi ile Pamukova da parti binamızda bayramlaşmaya gelen partililerimiz ve vatandaşlarımızla iki bayramı birden kutluyoruz” dedi.
Teke: Ramazan bayramının insanlarımızı bir araya getiren önemli günler olduğunu söyledi.
“Fitne ve fesatın almadığı, düşünülmediği günler olmasını temenni ediyorum. Bu vesile ile bu bayramların tüm alanlara yayılması dileğimizdir. Yalnız bayramlarda değil, bayram sonrasında insanlarımızın kardeşçe barış içinde bir birlerine olan sevgilerini, saygılarını göstermeleri gerektiğine inanıyoruz. Bütün yurttaşlarımızın bayramlarını kutluyor, sağlık, mutluluk ve esenlikler diliyoruz” dedi.
 
“CHP Referandum’a hazır.”
Pazar günü yapılacak Anayasa değişikliği için referandum seçimine örgüt olarak hazır olduklarını da söyleyen Ali Teke:
“Partimiz örgütü ile referandum seçimine hazır. Sandık bölgelerinde görev alacak arkadaşlarımızın hepsi sandığa sahip çıkacaklar. Bunun haricinde sandık görevlilerimiz sandıkları takip edecekler, yanlışlıkları veya görevlilerin yetişemedği yerlerde sandık kurullarına, okul sorumlularına yardımcı olacaklar. Referandumun tüm ilçemizde kazasız belasız olaysiz geçmesi en büyük temennimizdir. Arkadaşlarımız bu konuda parti terbiyesini içselleştirmiş insanlardır. Bu konuda kendilerine biz güveniyoruz. Partimizi en iyi şekilde temsil edeceklerdir. Referandum sonuçlarının da pamukova’mızda hayır çıkacağı hayırın önde çıkacağı kanaati hasıl olmuştur. Pamukova halkımız en iyisini kendileri için, çocukları için geleceğin en iyisini düşünüceklerini bu konuda da haraket edeceklerini en içten duygularımla temenni ediyorum” dedi.
Güncelleme Tarihi: 11 Eylül 2010, 02:14

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER