banner392

Erol Aslan Cebeci bayramlaşma töreni için geldi.

Ak Parti Bayramlaşmasına Sakarya Milletvekili Erol Aslan Cebeci İl Başkan yardımcısı Ahmet Çil, İl seçim başkanı Osman Aydın Sapanca Belediye başkanı İbrahim Uslu da katıldılar.

Erol Aslan Cebeci bayramlaşma töreni için geldi.
Parti ilçe binasında saat 14.00 te başlayan bayramlaşma törenine katılan partililere ilçe başkanı Muhittin Akın, İl Genel Meclisi üyeleri Hüseyin Şen, Ali Hıra ve parti ilçe yöneticileri bayram tebriklerini kabul ettiler.
Parntide gelen konuklara şeker ve çay ikramları yapıldı. Partililer haricinde çok sayıda vatandaşın da katıldığı günde Adnan Çelik te vardı. Bayramlaşma gününde Millet vekiline ilçenini sorunları da aktarıldı.
Ak Parti Milletvekili Erol Aslan Cebeci pamukovahaber.com a açıklama yaptı. Cebeci:
“Bu bayramın zor ve sıcak bir ramazandan sonra bayrama ulaşmanın mutlulğu içindeyiz. Ben bütün Pamkuova’lı kardeşlerimin ve bütün Sakarya’lı hemşerilerimin bayramlarını tebrik ediyorum. Allah inşallah bayramımızı mübarek etsin. Bayramlar bizim millet olarak, ulus olarak birlikte yaşadığımız birliğimizin, huzurumuzun güvenli bir ülkede yaşıyor olmamızın ve demokrasisi ilerleyen bir ülekede yaşıyor olmamızın yeniden farkına vardığımız günler, Allah inşallah uzun yıllar bu ülkenin insanının tamamını mutlu uzun sağlıklı nice bayramlarda bir arada olmamızı güvenlik ve refah seviyesi artmış olarak da bir arada yaşatır inşallah” dedi.
“Biz İnşallah bu bayramda iki bayram kutlayacağız”
Cebeci:
İlk üç gün ramazan bayramını kutluyoruz. İnşallah Pazar günüde sandıklar açıldıktan sonrada referandumun sonucu demokrasi bayramını kutlayacağız. Demokrasi tarihimizin dönüm noktası olan günü de Pazar günü kutlayacağız. Hem Pamukova da hem Sakarya da hem de Türkiye de bayramı şölenle kutlayacağız. Ben her iki bayramı da şimdiden tebrik ediyorum” dedi.
Güncelleme Tarihi: 11 Eylül 2010, 02:33

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER