banner392

Eski Nüfus Müdürü Yüksel Vardar Vefat Etti.

Pamukova da Nüfus Müdürlüğü ve Pamukova CHP İlçe Başkanlığı da yapan Yüksel Vardar vefat etti.

Eski Nüfus Müdürü Yüksel Vardar Vefat Etti.
 Ahmet Akkoç ilkokulu eski müdürü Bülent Vardar'ın babası inşaat mühendisi Nadi Özdemir'in kayınpederi, Yüksel Vardar'ın Yüksel Vardar hastalığına yenik düşerek 77 yaşında vefat etti.

 

Yüksel Vardar Nüfus Müdürlüğünden emekli olduktan sonra bir süre Pamukova Cumhuriyet Halk Partisi İlçe başkanlığı yapmıştı.

 

Yüksel Vardar’ın Pamukova Çarşı Camiinde kılınan cenaze namazına, belediye başkanı Cevat Keser, Ak Parti İl Genel Meclis Üyeleri Hüseyin Şen, Ali Hıra, CHP belediye başkan adayı Erdoğan Isır ve meclis üyesi adayları, MHP belediye başkan adayı Abdullah Bolal, Saadet Partisi belediye başkan adayı Ahmet Şen ve çok sayıda Pamukovalı katıldı. 

 

Yüksel Vardar kılınan cenaze namazı sonrası Elperek Mahallesi kabristanlığında toprağa verildi. Merhum Yüksel Vardar iki çocuk babasıydı. 

Pamukovahaber.com olarak merhuma Allahtan Rahmet, yakınlarına ise baş sağlığı diliyoruz


( Haber-Foto; Salim Süren)

Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2014, 02:33

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
celal uslu
celal uslu - 10 yıl Önce

şimdi aramzda değilama rahmetli yüksel abim lise yıllarmda birkere adapazarında tesadüfen nüfusta karşılaştığm sonrada kendi makamnda beni bir baba gibi davet edp ağırladığı anları hatırlayp anıyorum ve bir sıcaklık kaplıyor yüzümü parlatıp gülümsetiyor beni sanki,seni hiç unutmıcam.ruhun şad,mekanın cennet olsun,sevgili yüksel abiciğim..

Fahrettin TÜRKÖZ
Fahrettin TÜRKÖZ - 10 yıl Önce

çok değerli yüksel ağabeyimizi kaybetmenin üzüntüsünü pamukova halki olarak paylaşiyor kederli ailesine sabirlar ve baş sağliği diler yüksel ağabeyimizinde mekani cennet olsun

HÜSEYİN  DEMİREL
HÜSEYİN DEMİREL - 10 yıl Önce

yüksel abiye öncelikle allah rahmet eğlesin mekani cennet olsun arkdaşim bülent başin sağolsun

SIRADAKİ HABER