banner392

Deniz Feneri davasında Uğur Aslan da gözaltına alındı.

Deniz Feneri Derneğinin kurucu başkanı da olan sunucu Uğur Aslan yıllar önce Pamukova ya gelmiş Cem Uzan ların gazetelere çıkan Simentel cinsi danasını (Süt Oğlan) televizyonda program yapmıştı. O günlerde TGRT de program yapan Uğur Aslan Pamukova da çarşıda gezerken vatandaşların yoğun sevgi gösterisine tanık olmuştu..

Deniz Feneri davasında Uğur Aslan da gözaltına alındı.
Belediye tarafından kendisine yardımcı olunan Uğur Aslan akşam yemeğini Cihadiye köyünde fidanlıkta yapmış zamanın belediye başkanı tarafından kiraz bahçelerinden Aslan a kiraz sunulduktan sonra.
Şen Mar marketten yaptığı toplu alışveriş belediye tarafından tesbit edilmiş bazı ailelere dağıtılmıştı..
Dün İstanbul da gözaltına alınan sunucu Uğur Aslan sorgulanmak üzere Ankara ya götürüldü.
Kanal 7 de yaptığı programlarla şohreti yakalayan ve toplanan yardımların ailelere dağıtılmasında bilgi sahibi olan Uğur Aslan davanın önemli isimlerinden. Ayrıca Deniz Feneri Derneği nin de kurucu başkanı.
Dün Kanal 7 yöneticilerinden Harun Kapıyoldaş, Muzaffer Şafak ve Mustafa Bölükbaşı ile Beyaz Holding'den bir kadın yetkilinin de gözaltına alındığı öğrenildi.
Soruşturma kapsamında eski RTÜK Başkanı Zahid Akman, Kanal 7 Yönetim Kurulu Başkanı Zekeriya Karaman, Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Karahan, Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Çelik ve Ali Solak tutuklanmıştı.

Güncelleme Tarihi: 03 Ağustos 2011, 10:56

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
dalgacı davut
dalgacı davut - 13 yıl Önce

ya bunları niye tutukluyorlar ki,bunlar müslüman çocuklar,iyi çoççuklar.tamam biraz arsız,birazda hırsızlar,ama olsuun,bunlar yine de müslüman çoçuklar.işte milletin geldiği nokta bu.söylemide bu.ulan allahsızlar,ulan kitapsızlar hem müslüman,hem mümin hem hırsız nasıl olunur.böyle bişey olabilir mi.allah belanızı versin hepinizin...

SIRADAKİ HABER