banner392

Devrilen arabasının altında kalarak hayatını kaybeden Ahmet Şahinoğlu bugün toprağa verildi.

Dün gece saat: 01.30 suları Karaman-Ayrancı karayolunun 35. Kilometresinde sürücülüğünü yaptığı 58 SE 540 plakalı boş kasa yüklü kamyonun devrilmesi sonucu çekicinin arasında kalan ve hayatını kaybeden Ahmet Şahinoğlu (31) bugün Pamukova da yükarı camide öğle namazından sonra kılanan cenaze namazının ardından yukarkı mezalığa defnedildi.

Devrilen arabasının altında kalarak hayatını kaybeden Ahmet Şahinoğlu bugün toprağa verildi.
OLAY NASIL OLDU
Belediye den emekli Mustafa Şahinoğlu nun oğlu Ahmet Pamukova koop larında da şoförlük yapımıştı. İşinde değişiklik olsun diye Ak gıda ya bağlı 58 SE 540 plakalı tırda çalışmaya başladı. Pamukova’dan Konya ya götürdüğü yükün geri idadesini teslim etmek için Konya daki fabrikaya gelirken Karaman-Ayrancı karoyolu nun 35. Km sinde arbasanın kontrolunu kaybetmesi sonucu devrildi.
Devrilen arabanın çekici arasında sıkışan Ahmet Şahinoğlu olay yerinde hayatını kaybeti.
Evli 4 yaşında bir kızı ve 2.5 aylık bir oğlu olan Ahmet Şahinoğlu nun kaza haberini duyan baba Mustafa Şahinoğlu ve akrabaları gece belediye ambulansı ile Karaman a giderek Ahmet Şahinoğlunun cesedini Pamukova ya getirdidiler.
Pamukova da bugün elperek Camiinde öğleden sonra kılınan cenaze namazının ardından yukarı mezarlığı defnedilen Ahmet Şahinoğlu nun kardeşi Gültekin Şahinoğlu bir ara fenalaştı.
Gaziantep Üniversitesinde öğretim görevlisi olarak çalışan Gültekin Şahinoğlu nu Ahmet Şahinoğlu telefonla arayarak konyadan yük aldıktan sonra Gaziantepe geleceğini söylemişti.
Ancak kardeşinin gelmesini beklerken acı haberi duyan Gültekin Şahinoğlu apar topar Pamukovaya geldi.
Acılı günde baba Mustafa Şahinoğlu da başsağlığı sırasında gözyaşlarını tutamadılar. CHP Pamukova gençlik kolları başkanı İsa Şahinoğlu ise amcaoğlunun acı kaybına inanamadıklarını söylerken, Amca Ömer Şahinoğlu, Amca Hasan, Hüseyin Şahinoğluları başsağlığı için gelenler tarafından sakinleştirildiler.
Pamukovahaber.com olarak Şahinoğlu ailesinin acı günleri dolayısıyla Mermuh Ahmet Şahinoğlu’na Allahtan rahmet diler, yakınlarına ise başsağlığı diliyoruz.
 
Güncelleme Tarihi: 03 Ağustos 2011, 19:44

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
SİNAN YILDIZ
SİNAN YILDIZ - 12 yıl Önce

Abi seni hic unutamıyorum sen benim yuvamı kurdun allah senin mekanını cennet yapsın benim abim yok ama sen benim öz abim gibiydin esimi senle kacırıp saklamıstın bizi

sefil
sefil - 13 yıl Önce

çok güzel günlerimiz vardı ama hepsi biyere kadarmış be abim mekanın cennet olsun seni unutmuyacağız.....

Sema Şahinoglu
Sema Şahinoglu - 13 yıl Önce

Ecell öyle bir çelme takdın ki hayatımıza diz çökdü gülüşlerimiz yarım kaldı... abim ne mutlu ki sana sevenın cokmustu herkesden allah raazı olsun canım abim mekanın cennet olsun seni unutmayacagızz...

ESRA ŞAHİNOĞLU DALKILIÇ
ESRA ŞAHİNOĞLU DALKILIÇ - 13 yıl Önce

HERKESE ÇOK TEŞEKKUR EDERIZ GERÇEKTEN SEVENI ÇOKTU CANIMIZ ÇOK YANDI ALLAH RAHMET EYLESİN SENI UNUTMAYACAĞIZ AMCAOĞLU

yunus dere
yunus dere - 13 yıl Önce

aiesine sabır ve bas saglıgı kendısıne rahmet dilegiylee... topragın bol olsn kardesm

tuncay arın
tuncay arın - 13 yıl Önce

ahmetçim nur içinde yat.tanıdığım ender iyi insanlardan biriydin ama bu dünya kötülerin dünyası

cagri gok
cagri gok - 13 yıl Önce

allahtan rahmet aılesıne ve sevdıklerıne başsalıgı dilerm

Murat Dalgıç
Murat Dalgıç - 13 yıl Önce

ahmet kardeşim git gel adapazarı pamukova arasında güzel anılarımız günlerimiz geçti..mekanın cennet olsun..allah yakınlarına sabırlar versin.


SIRADAKİ HABER