banner392

Esnaf Odasının verdiği iftar yemeğine beklenenin üzerinde katılım oldu.

Pamukova Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından kapalı çarşıda verilen iftar yemeğine beklenenin üzerinde katılım olunca sondan gelenler ayakta iftarlarını açmak zorunda kaldılar.

Esnaf Odasının verdiği iftar yemeğine beklenenin üzerinde katılım oldu.
Dün akşam kapalı çarşıda esnafa yönelik iftar veren Pamukova Esnaf ve Sanatkarlar Odası yöneticileri kapalı çarşıdaki açık alanda verdikleri iftar yemeğine 500 kadar katılım olacağını tahmin ettikleri için ara sokaklara kadar açtıkları yemek masalarına da o kadar sandalye hazırlattılar.
 
İftar saatine birkaç dakika kala katılımın birden artması bir taraftan da iftarların açılması telaşı izdihama neden oldu. 750 dolayında katılım olmuştu.
Ancak İftar menüsünü hazırlayan Lezzet Lokantası sahibi Musa Atmaca nın yemeği yetecek kadar fazla yapması açığı kapattı. İftar saati gelip top patlayınca yer bulamayanlar ayakta iftarlarını açtılar.
 
İftardan sonra konuştuğumuz Oda Başkanı Sabri Günay beklenen den fazla ilgi olmasından dolayı mutlu olduklarını söyledi.
Günay: “Pamukova Esnaf Odası yönetimi olarak Pamukova lı Esnaf kardeşlerimizi iftar da bir araya getirmek istedik. Amacımız birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek, birlikte orucumuzu açmaktı. Gösterilen ilgiden dolayı tüm esnaf arkadaşlarıma ve çevreden katılan herkese teşekkür ediyorum. Bu kalabalık gerçekten bizleri sevindirdi. Katılanlara ayrı ayrı da teşekkür ediyorum”dedi.
 
İftara katılanlar Esnaf Odası yöneticileri yanında iftar yemeğini yapan Lezzet Lokantası usta ve çalışanlarında da teşükker ettiler.
Güncelleme Tarihi: 06 Ağustos 2011, 15:49

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER