banner392

İpekçiler ekmek ve pasta ürünleri işletmesi hizmete girdi

Pamukova da ekmek fırınları kuruluşunda öncü olan İpekçiler bu defa kameralı sistemle müşterilere açık cam paneller arkasında üretim yapacak unlu mamuller işletmesini hizmete açtılar. Açılış kurdelesini kaymakam, belediye başkanı, garnizon komutanı ve İbrahim İpekçi birlikte kestiler. Günde vatandaşlara pasta ve pilav ikramı yapıldı.

İpekçiler ekmek ve pasta ürünleri işletmesi hizmete girdi
Pamukova da bir ilke daha imza atıldı. Belediye eski fırını yerine İpekçiler Unlu mamuller işletmesi açıldı. Açılaşa çok sayıda vatandaşta katıldı. Öğleden sonra saat 14.00 Belediye parkı karşısındaki eski ekmek fırını yerine açılan İpekçiler Ekmek ve Pasta ürünleri işletmesinin açılış kurdelesini Pamukova Kaymakamı Tuncay Dursun, Belediye başkanı Cevat keser, Garnizon Komutanı Binbaşı Erkan Arıcı ve işletme sahibi İbrahim İpekçi birlikte kestiler. Pamukova Müftüsü Dursun Demir’in duaları eşliğinde açılışı yapılan Ekmek ve Unlu Mamuller işletmesinin pastası da yine kaymakam, belediye başkanı, garnizon komutanı ve işletme sahibi birlikte kestiler.
Açılıştan sonra davete katılan misafirlere çeşitli pasta ve tatlı ikramları yapıldı. Pamukovalıların büyük ilgi gösterdiği açılış ta halka açık pilav ikramı yapıldı.
İşletme sahibi İbrahim 2004 yılında ilk defa yeni açtıkları bir fırınlarında kameralı sistem uyguladıklarını yine ilk defa pasta ve çeşitli unlu mamullerin imal edileceği bu yerde kameralı, cam panelli, tamamen hijyenik bir yer yaptıklarını söyledi.
İpekçi: “Amacımız halka daha temiz, hijyenik bir işletme açmaktı. İnsanların alacakları pasta börek, çörek ve ekmeklerin yapılışını görerek almaları ve yemelerini düşündük ve Sakarya da bile olmayan böylesine bir yeri hizmete açtık. Bundan sonrası Pamukovalıların taktirine kalmıştır. İlgi göreceğimize inanıyoruz” dedi.
Yeni açılan İpekçiler ekmek ve pasta ürünleri işletmesinde Mantı günleri ve doğum günleri kutlamaları’nın da yapılacağı belirtildi.
Güncelleme Tarihi: 12 Kasım 2010, 23:54

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
aysel yüce
aysel yüce - 13 yıl Önce

sızlerı tebrık edıyorum bu güzel günde bana söz vermısdın benı cagırıcakdın buna cok üzüldüm fakat üzüntümı kenara bırakıp senınle gurur duyorum her zaman her yerde saglıklı sihatli başarılı olmanı dılıyorum allaha emanet ol ın kısa zamanda yanına gelıyorum

SIRADAKİ HABER