banner392

Gülsoy Et Lokantası hizmete girdi

Pamukova nın meşhur Et Lokantalarından olan Asri Et Lokantası olarak yıllar önce hizmete açılmış olan ve daha sonra Uysal Et Lokantası olarak el değiştiren lokantanın işletmesi şimdi de el değiştirerek Gülsoy Et Lokantası oldu.

Gülsoy Et Lokantası hizmete girdi

Bugün Cuma namazından sonra törenle hizmete giren Gülsoy Et Lokantasının açılış kurdalesi Pamukova Kaymakamı Tuncay Dursun, Belediye Başkanı Cevat Keser ve Müftü Mehmet Arslan ile Çarşı Camii imamı İbrahim Arslan tarafından kesildi.

Gülsoy Kasap sahipleri Şaban ve Ersin Gülsoy tarafından açılan yeni lokantada davetlilere kavurmalı pilav ve ayran ikram edildi.

Çok sayıda davetlinin ve Pamukovalının katıldığı açılıştan sonra işletme önündeki parkta vatandaşlar Gülsoy Et lokantasının lezetli kavurmasını ve pilavanı yediler.

Pamukova’nın meşhur Lokantası Gülsoylar olarak değişmesinden sonra yemek çeşitlerinde değişiklik olmayacak. Lokantada daha çok Yerel et olan Gülsoy kasap ın etleri (Kasap köfte, Islama köfte, Adana kebap, Urfa kebap, İskender, Kuzu şiş, Sucuk ızgara, Patlıcan kebap, Karışık ızgara, Acılı köfte, Saç kavurma, Kiremitte mantar, Kuzu pirzola, Tavuk pirzola, Tavuk şiş. Kanat ızgara, vs) yanında Çorbalar (kelle, paça, işkembe, ezo gelin, mercimek, tavuz suyu) tatlılar, sulu yemekler, taş fırında pide çeşitleri ile hizmet in devam edeceğini söyleyen Şaban ve Ersin Gülsoy; “Daha iyi bir hizmetle lokantamızı hak ettiği şekilde yönetmeye devam edeceğiz” dediler. 


Güncelleme Tarihi: 11 Ocak 2013, 23:29

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER