banner392

Siyasi parti temsilcileri Emniyet Müdürünü ziyaret ettiler.

Pamukova’nın Sorunları ve ortak çözüm arayışlarını devam ettiren Pamukova siyasi parti temsilcileri İlçe Emniyet Müdürünü ziyaret ederek ilçenin güvenliği ve emniyetin sorunları hakkında bilgiler aldılar.

Siyasi parti temsilcileri Emniyet Müdürünü ziyaret ettiler.
Toplantıya CHP İlçe Başkanı Ece söyler, MHP İlçe Başkanı Kemalettin Yörük, Saadet Parti İlçe yöneticisi Ahmet Şen, Has Parti ilçe başkanı Metin Işık, DP İlçe Başkanı Ahmet Bilaloğlu ve BBP İlçe Başkanı Salih Kahraman katıldılar.
Ak Parti ise bu toplantıya da katılmadı.
Siyasileri makamında kabul eden İlçe Emniyet Müdürü Yüksel Usta konuklarını kapıda karşıladı. Bir saate yakın kalan siyasi parti temsilcileri görüşmeden sonra ilçemizdeki kurumları tek tek ziyaret ediyoruz. Kurumların sorunları ve siyasiler olarak onlara yapabileceğimiz destekler konusunda görüşlerimizi iletiyoruz” dediler.
Grubun başkanı Saadet Partisi ilçe yönetim kurulu üyesi Ahmet Şen ilçede ilk defa farklı siyasi partilerin bir araya gelerek parti ayrımı gözetmeksizin sorunlara ortak çözüm arayışı içine girdiklerini söyledi.
Şen: “Sayın müdürüm bizler çocuklarımıza daha güzel bir gelecek bırakmak için ortak hareket etme kararı aldık. Tüm siyasi partilerimizle birlikte önce kurumlarımızı gezerek onların sorunlarını öğrenmek ve yapabileceklerimiz konusunda bizde katkıda bulunmak istiyoruz.” Dedi.
İlçe Emniyet Müdürü Yüksel Usta ise ilk defa siyasi partilerin birlikte kendilerini ziyaret ettiğini gördüğünü söyle ve memnuniyetini dile getirdi.
Usta Pamukova da suç oranlarının başka yerlere göre daha düşük seviyede olduğunu söyledi. “Özellikle gençler olumlu etkinliklere yönlendirilmeli. Sizde İlçe Emniyet müdürlüğü olarak gençlere yönelik Tekvando kursu açtık” dedi.
CHP İlçe Başkanı Ece Söyler ise eğitim konusunda diğer kurumlarında bir şeyler yapması gerektiğini söyledi. Emniyet Müdürlüğünün açmış olduğu Tekvando kursundan dolayı teşekkür etti.
MHP İlçe Başkanı Kemalettin Yörük ise Pamukova’da bir çok bölgeden gelen insan yaşadığını herkesin kardeş olduğunu ayrım yapılmadan yaşandığını söyledi.
Yörük: “Münferit de olsa ayrımcılık söylentileri duyuyoruz, bizler bu tür ayrılıkçılıklara müsaade etmemeliyiz.” Dedi.
Siyasetçiler emniyet ziyaretinden sonra Pazartesi de Pamukova Belediyesini ziyaret edeceklerini söylediler ve emniyetten ayrıldılar.

Güncelleme Tarihi: 08 Haziran 2012, 00:14

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER