banner392

Kadıköy muhtarı misafirlerini yazlığında ağırladı.

Pamukova Kadıköy muhtarı İsmail Yılmaz hafta sonunda köyü ziyarete gelen Saadet Partisi İlçe Yönetim Kurulu üyesi Ahmet Şen, Tatangalar başkanı Barış Şen, Sanayi Esnaflarından Fevzullah Varoğlu, Ridvan Akar ve İlçe Tarım da memur Baki Küçükmanisalı yı köydeki evinde ağırladı.

Kadıköy muhtarı misafirlerini yazlığında ağırladı.
Kadıköy’e hafta sonu gezi için çıkmaya karar veren Pamukovalılar eş ve çocukları ile birlikte önce muhtarı ziyaret ettiler. Muhtar ise misafirleri kendi yazlığında ağırladı onlara ikramlarda bulundu.
Ahmet Şen muhtara yaptığı hizmetlerinden dolayı teşekkür etti ve “Sayın muhtarım köyünüz gerçekten çok güzel. Birçok hizmeti getirmişsiniz. Ancak biz iktidar olursak köylerimize daha da güzel hizmetler sunacağız.” dedi.
Muhtar Yılmaz İse“Kim çalışır hizmet getirirse biz ona destek veririz” dedi. Yalnız “Başkan ister bu gün siyaset konuşmayalım” dedi. Misafirler bu konuşmaya güldüler. Bazıları “haklısınız bugün buraya siyaset değil. Piknik yapmak için geldik” dediler.
Pamukovalı Tatangalar başkanı Barış Şen’e ise hal hatır sorulduktan sonra Sakarya Sporun’un durumu soruldu. Barış Şen ise Sakarya Spor un durumuna üzüldüklerini söyledi. Şen: “Sakarya Sporu biz Sakarya Spor severler olarak eski günlerdeki gibi görmek istiyoruz. Ama bur türlü o günlere gelemedi bunun için tabi ki üzülüyoruz. Ama inanıyoruz ki mutlaka Sakar sporumuz o eski günlerdeki gibi olacak” dedi.
Hafta Sonunu Kadıkköy muhtarının misafiri olarak geçiren Pamukovalı siyasetçi, esnaf ve eşleri akşama karşı köyden ayrıldılar.


Güncelleme Tarihi: 11 Haziran 2012, 11:10

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER