banner392

Doğalgaz Tesisatçı Firmalar Toplantıda buluştu.

Doğalgaz çalışmalarında sona doğru yaklaşılırken, AKMERCAN GEPA D.gaz Dağıtım San. ve Tic. Ltd. Şti. merkezinde; İç Tesisat Şefi İbrahim AZAK ve Proje Onay Şefi Serkan ÇANK , yetki almış ve yetki almak isteyen doğalgaz tesisatçı firmaları ve ustaları ile toplandı.

Doğalgaz Tesisatçı Firmalar Toplantıda buluştu.

Serkan Bey’in sunumundan sonra projelerin onaylanması ve imalatların nasıl yapılacağı konularında karşılıklı soru-cevap şeklinde geçen toplantıda, abone mağduriyet ve şikayetlerinin oluşmaması için yapılacak tesisatlarda dikkat edilmesi gereken kurallar ve konularda bilgilendirildiler.

Ayrıca, İç Tesisat Şefi İbrahim AZAK, doğalgaz kullanmak ve tesisatını yaptırmak isteyen Pamukova, Geyve ve Alifuatpaşa’daki hemşehrilerimizin, tesisatlarını Akmercan Gepa tarafından yetkilendirilmiş firmalara yaptırmalarının kendi menfaatlerine olduğu konusunda katılımcıları ve muhabirimizi bilgilendirdi.

Toplantıya ilgi gösteren Pamukova Haber muhabirine teşekkür eden İç tesisat şefi İbrahim AZAK, hemşehrilerimizin Akmercan Gepa tarafından, doğalgaz iç tesisat yetkisi almayan kişilere doğalgaz tesisatı yaptırmamaları, yaptırdıkları takdirde, gaz açımı aşamasına gelindiğinde çeşitli sıkıntılarla karşılaşabileceklerini bilmeleri konusuna özellikle vurgu yaptı.

Akmercan Gepa ‘dan yetki almış firmalar;

1-Şenol Isı

2-Mert Isı      

3-Kartepe Doğalgaz          

4-Ulubal Isı  


 

Güncelleme Tarihi: 20 Aralık 2018, 14:09

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER