banner392

CHP İlçe Başkanı Ece Söyler

Pamukova CHP İlce Olağan Kongresi sonunda atama ile gelmiş olan Ece Söyler 39 delegenin oy kullandığı seçimde tek liste ile girdiği ilçe başkanlığı seçimini kazandı.

CHP İlçe Başkanı Ece Söyler
Pamukova da 50 delegenin 39 unun seçime gelerek oy kullandı. Çarşaf liste olarak gidilen seçimde 20 yönetim adayı arasından 12 yönetim kurulu üyesi kapalı oy açık tasnif yapılan sayıma göre yeni yönetimi oluşturdular.
 
Pamukova Atatürk Kültür Salonunda yapılan CHP İlçe kongresinde duygulu anlarda yaşandı, CHP nin eskileri ile yenileri kongrede bir araya geldiler. Kültür Salonu girişinde yeni CHP’liler eski CHP’lileri karşıladıkları anlarda gözyaşları dökenler oldu. İsmail Gökoğlu ise ayak değnekleri ile kongreye katılan ve sonuna kadar izleyenlerdendi.
Eski Belediye Başkanlarından Süleyman Uysal esiyle, DSP İlçe başkanı Hasan Öz, AKP ilçe başkanı Gürsel Işık, İl genel meclisi üyesi Hüseyin Şen ve Şoförler Odası başkanı Ridvan Şahin, Esnaf Odası Başkanı Sabri Günay kongreye katılanlar arasındaydılar.
 
Kongreye katılan CHP Sakarya Milletvekili CHP’liler tarafından coşku ile karşılandı. Herkesle tokalaşan Engin Özkoç güvenlik güçlerinin de ellerini sıkarak onların hatırlarını sordu.
 
CHP Olağan Kongresinde Divan Başkanlığına Mustafa Ecevit, Başkan yardımcılıklarına Ahmet Özek, Nazmi Taş seçildiler.
 
Kongresinde söz alan Yönetim kurulu üyesi Hıdır Kama, “Borçluyum yaradan beni yarattığı için, Borçluyum anneme, babama beni yetiştirdikleri için. Borçluyum öğretmenlerime beni eğittikleri için. Borçluyum ulu önder ve arkadaşlarına, bağımsız ve özgür bir vatan bıraktıkları için. Borçluyum Cumhuriyet Halk Partisi kurucularına cumhuriyeti yaşatıp bu günlere getirdikleri için. Gururluyum dünyanın gözbebeği bir ülkede yaşıyorum. Hüzünlüyüm iyi yönetildiğine inanmıyorum. Umutluyum ülkemin üzerinden bu toz bulutlarının kalkacağına. Güveniyorum kendime, halkıma ve onun unsurları olan annelerimize, kadınlarımıza, gençlerimize ve sizlere” dedi.
 
Söz alan CHP il başkanı Yaşar Erdem ise kongrelerin eğitim toplantıları olduğunu söyledi. Eğitim ve örgüt olmanın neler olduğunu anlatan İl Başkanı Erdem; Birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. İlçe başkanına destek istedi. 
 
Kongrenin en heyecanlı bölümü ise Sakarya Milletvekili Engin Özkoç un konuşması oldu. Engin Özkoç iktidara yüklendi. (Özkoç un konuşması bir sonraki haberde izleyebilirsiniz)
 
Milletvekilinin konuşmasından sonra seçimleri geçildi. Seçim yapılırken CHP liler konuklarına pilav ikramında bulundular.
 
İŞTE YENİ YÖNETİM KURULU ÜYELERİ
 
1-Fikret Uysal
2-Nail Türkmengil
3-Murat Aydoğdu
4-Yılmaz Yapar
5-Erdoğan Isır
6-Ahmet Özer
7-Av. Bedri Aytaç
8-Uğur Er
9-Emel Atay
10-Emine Çoban
11-Melek Gürevin
12-Fatih Özsoy
 
İL DELEGELİRİ
1-Ece Söyler
2-Fikret Uysal
3-Murat Aydoğdu
4-Nail Türkmengil
5-Yılmaz Yapar
6-Bedri Aytaç
7-Emel Atay
8-Erdoğan Isır
9-İbrahim Isır
10-Hüseyin Mercan
11-Ahmet Özek
12-Melek Gürevin


Güncelleme Tarihi: 24 Mart 2012, 22:47

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
SELAHATTİN ÇIRAK
SELAHATTİN ÇIRAK - 12 yıl Önce

YOLUNUZ AÇIK OLSUN HALKIN İÇİNDE OLMANIZI DİLER
ÇALIŞMALARINIZDA BAŞARILAR DİLERİM

SIRADAKİ HABER