banner392

Özkoç ‘Başbakan Türkiye düşmanları ile el ele göz göze’ dedi

Pamukova CHP İlçe Kongresinde konuşma yapan Engin Özkoç iktidara yüklendi ve iktidar sahiplerinin Gaflet ve delalet içinde olduklarını söyledi.

Konuşmasının birinci bölümünde daha önceki CHP’li büyüklerinin konuşmalarında hep “Bu dönem CHP olarak birlik ve beraberlik içinde olmamız gerekir” diye konuşmalarını yaparlardı. Ama bugün gerçekten en zor dönemlerden bir tanesini yaşıyoruz.
 
‘ÜLKEYİ İDARE EDENLER GAFLET VE DELALET İÇİNDELER’
 
Atatürk Gençliği hitabesinde söylemişti. Bu ülkeyi idare edenler gaflet ve delalet içinde olabilirler, Hatta kendi çıkarları için düşmanlarıyla işbirliği içersinde olabilirler” değdi gün işte bugündür.
 
Hiç çekinmeden söylüyorum ki!
Türkiye Cumhuriyetinin başbakanı Türkiye’nin düşmanlarıyla el eledir. Yürek yüreğidir. Göz gözedir. Bundan hiç şüphe yoktur.
 
‘ABD EVLETLARINI HEP YEMEKTEDİR’
ABD Başkanı Obama söylüyor. “Benim dünyada sevdiğim on lider var. Bunlardan bir tanesi Tayip Erdoğan” diyor. Tayip Erdoğan’ın yandaşları bundan böbürleniyorlar. Halbuki Amerika Birleşik Devletleri başkanın en çok sevdiği insan olmak Türkiye Cumhuriyetinin düşmanı olmak demektir. Türkiye Cumhuriyetine karşı olmak demektir.
 
Amerika Birleşik Devletleri evlatlarını yemekle meşhurdur. Mısır da evladını yemiştir. Irak da evladını yemiştir. Libya’da da evladını yemiştir. Yarın Türkiye’de de evladını yiyecektir.
Ama Atatürk ün dediği gibi Gaflet ve delalet içinde olanların bunu anlama imkanı yoktur.

 
‘SİVAS DA VATANDAŞLARIMIZ YAKILARAK ÖLDÜRÜLDÜLER’
Onların gözleri kördür. Görmezler. Onların kulakları sağırdır. Duymazlar. Onların Yürekleri mühürlüdür. Anlamazlar.
Nerden biliyoruz?
Sivas ta yanarak ölen vatandaşlarımız için başbakan diyor ki; (Gülerek, gülümseyerek) ; “Sivas davasının sonucu hayırlı olsun” diyor. Bu bir güleç işimidir? Bu bir başbakanın söyleyebileceği söz müdür? Ancak yüreğini şeytana satmış insanın söyleyebileceği bir sözdür.” dedi.

 
EĞİTİMLE İLGİLİ DE KONUŞAN ENGİN ÖZKOÇ
4+4+4 sistemini eleştirdi.  İktidar tarafından eğitimle ilgili getirilmek istenen değişikliğin eğitimde yenilik olmadığını söyledi. İmam Hatip okullarının orta kısımlarını da açmak almadığını söyleyen Özkoç bu yönetmelikle 28 Şubatın intikamı alınmak isteniyor” dedi

 
Kongrede konuşmalarından dolayı büyük alkış alan CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç Salı günü Ankara Tandoğan meydanında CHP olarak gurup toplantısı yapacaklarını söyledi. Herkesin oradaki gelişmelere dikkat etmesi ve duyarlı olması gerektiğini söyledi.

ENGİN OZKOÇ UN KONUŞMASI VİDOYA TIKLA VE DİNLE
Güncelleme Tarihi: 25 Mart 2012, 00:24

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
ali
ali - 12 yıl Önce

evet, 28 şubatın intikamı alınıyor ve bu sizin hoşunuza gitmiyor.. gitmiyor cünkü bu artık resmen yenildiginizin, artık sizin devrinizin bittiğinin en acık göstergesidir... cok şükür kü artık yepılan hiçbir zulum kimsenin yanına kar kalmayacak.. artık gün geldi devran döndü.....

SIRADAKİ HABER