banner392

Aydın Mobilyanın İzmit de şubesi açıldı.

Pamukova da 37 yıldır mobilya sektöründe hizmet veren Aydın Mobilya İzmit de sube açtı. ilk defa başka ile açılma kararı alan Aydın Mobilyanın yeni yöneticisi Ferhat Kankat Pamukova daki hizmetlerini daha da geliştirerek sürdüreceklerini söyledi.

Aydın Mobilyanın İzmit de şubesi açıldı.
Yıllar önce Aydın Kankat’ın kurduğu ve emekli olunca oğlu Malzeme Mühendisi Ferhat Kankat’ın işletmenin başına geçmesi ile İzmit de de şubesi açılan Aydın Mobilya’nın Cumartesi günü yapılan açılışına Pamukova dan ve İzmit ten de katılanlar oldu.
 
İzmit Aydın Mobilyanın açılış kurdelesi  bölgede Mobilya Sektörünün önde gelen isimlerinden Sözer Orman Ürünleri Mobilya ve Aksesuarları firmasının sahibi iş adamı Metin Sözer tarafından kesildi.
 
Dualar eşliğinde açılışı yapılan İzmit Aydın Mobilya şovrumu açılışa katılanlar tarafından gezildi. Davetlilere kuru pasta, pide ve içecek ikramı yapıldı.
 
Açılış kurdelesini kesen İşadamı Metin Sözer yeni iş yerinin hayırlı kazançlar getirmesi temennisinde bulundu.
 
Ferhat Kankat ise açılışa katılanlara teşekkür etti. “Pamukova daki iş yerimiz de daha ivedi ve daha kaliteli hizmet vermeye devam edecek. İzmit teki eş yerimizi açmakla büyük şehirde yeni tecrübe ve sektördeki gelişmelere yakın olacağız” dedi.
 
Baba Aydın Kankat ise uzun yıllar önce kurduğu şirketin yönetimini oğluna devrettiğini. Gençlerin daha enerjik ve tahsilli olmaları nedeniyle güzel işlere imza atacaklarına inandıklarını, o yüzden iş yerini oğluna devrettiğini söyledi.

  
Güncelleme Tarihi: 05 Mart 2013, 19:38

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER