banner392

Turgutlu köyünde Hatim Pilavı düzenlendi

Turgutlu köyünde Pamukova müftülüğü nün yaz kuran kursu programı doğrultusunda kursa katılan öğrenciler için Hatim günü düzenlendi. Programın devamında ise köyde pilav verildi. Yaz kursuna katılan 11 i kız, 9 u erkek öğrenci öğle namazı öncesi camide öğrendikleri dini bilgileri camiye gelenlere okudular.

Turgutlu köyünde Hatim Pilavı düzenlendi
Öğle namazından sonra cami avlusunda Öğrenci velileri tarafından güne katılanlara pilav ikram edildi. Köyden ve köy dışından katılanlara tavuk etli pilav ve köy ekmeği ikramı yapıldı.
Yaz kursuna katılan öğrencilerin başarılı şekilde dini eğitim aldıklarını söyleyen köy imamı Sadettin Şahin katılanlara ve köy muhtarlığına desteklerinden dolayı teşekkür etti.
Köy muhtarı Mehmet Tunçer ise Dinayet işleri Başkanlığı ve Pamukova müftülüğünün yaz Kuran Kursu programına destek verdiklerini söyledi.
Tunçer: “Her sene düzenlenen bu dini eğitim semineri bu senede başarılı bir şekilde sona ermiştir. Muhtarlık ve ihtiyar heyeti olarak üzerimize düşen görevi yerine getirdik. Bu vesile ile köyde düzenlenen Hatim pilavımıza yoğun katılım oldu. Köyde birlik ve beraberliğin olması bizleri de mutlu etti” dedi.
Güncelleme Tarihi: 08 Ağustos 2010, 22:21

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER