banner392

Pamukova Lisesi’nin Sakarya Şampiyonlarına siyasilerden tam destek.

Pamukova Lisesi 19 Mayıs Gençlik ve Spor bayramı kutlama programı etkinlikleri doğrultusunda 104 Lise arasında yapılan Bilgi Yarışmasında Sakarya 1. Si seçilmişti. Bu başarıyı Pamukovalı Siyasi Parti başkan ve yöneticileri de kutladı.

Ak Parti İlçe Başkanı Gürsel Işık, CHP İlçe Başkanı Ece Söyler, MHP İlçe Başkanı Kemalettin Yörük, Saadet Parti ilçe yöneticisi Ahmet Şen, Has Parti İlçe Başkanı Metin Işık ve Demokrat Parti İlçe Başkanı Ahmet Bilaloğlu ve BBP İlçe Başkanı Salih Kahraman hep birlikte okulu ziyaret ederek başarılı öğrencilere hediyeler verdiler.
Okul müdürü Kahraman Sertel siyasileri makamında kabul etti. Pamukova Lisesinin 19 Mayıs etkinlikleri kapsamında yapılan liseler arasındaki bilgi yarışmasının birincileri Meryem Fevzioğlu, Merve Günal, Aygün Gezgin ve Emre Öztürk’ü yakından tanıyan siyasiler onlarla tanışıp onların gelecek ile ilgili görüş ve bilgilerini de dinlediler.
Öğrenciler kendilerini tanıttıktan sonra gelecekte neler olmak istediklerini anlattılar.
Okulu Müdürü Kahraman Sertel ise Pamukova’lı siyasi parti temsilcilerini okullarında görmekten mutlu olduğunu söyledi.
“Öncelikle okulumuzu Pamukova’nın siyasi parti temsilerinin birlikte ziyaret etmesi bizleri onure etti. Okulumuz öğrencilerinin 19 Mayıs Etkinlikleri kapsamında 104 okul arasında yapılan bilgi yarışmaları sonucunda Sakarya birincisi oldular. Bizlerden daha iyi konumda görünen fen lisesi gibi okulları geride bırakan öğrencilerimiz gerçekten Pamukova’nın eğitimde geldiği yeri gösterdiler. Onları ve onları yetiştiren öğretmenlerimizi kutluyorum” dedi.
Müdür; Siyasi Parti temsilcilerinden destek istedi.
Kahraman Sertel: “Sayın parti başkanlarımızdan destek istiyoruz. Biz lise olarak eğitimimize devam ediyoruz. Ancak Pamukova da fen lisesi, Sağlık meslek Lisesi yok bu yüzden başarılı öğrencilerimiz Geyve veya Adapazarı ya da diğer yerlere gitmek zorunda kalıyorlar. Sizlerden Sağlık Meslek Lisesi yada Fen Lisesi gibi okul açılması için destek istiyoruz.”dedi.

SİYASİLERDEN TAM DESTEK
Başta Ak Parti ilçe başkanı Gürsel Işık olmak üzere CHP ilçe başkanı, MHP İlçe Başkanı, Saadet Partisi ilçe yöneticisi, Has Parti ilçe başkanı, Demokrat Parti ilçe başkanı ve BBP İlçe başkanı Pamukova da eğitimin daha ileri götürülebilmesi için ellerinden gelen desteği vereceklerini söylediler.
Siyası Parti temsilcileri ayrıca okul öğretmenlerini dinlediler. Siyasiler eğitim ile ilgili her velinin de duyarlı olması gereği üzerinde de konuşmalar yaptılar ve temennilerde bulundular.
Pamukova da ilk defa tüm siyasi parti temsilcileri eğitim konusunda da birlikte hareket ederek çocukların önünün açılması konusunda particilik yapılmaması gereği üzerinde durdular.
Ziyaret sonunda siyasi parti temsilcileri başarılı öğrencilere hediyeler verdiler ve hep birlikte fotoğraf çektirdiler.
AŞAĞIDAKİ VİDEOYU İZLEYİN LÜTFEN
Güncelleme Tarihi: 25 Mayıs 2012, 01:49

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER