banner392

Pamukova Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Dart Takımları İl birincisi oldu.

21.22 Mart Tarihlerinde Agora Alışveriş Merkezinde düzenlenen Sakarya Okul Sporları Gençler Dart İl 1. Ligi Müsabakalarında Pamukova Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kız ve Erkek Takımları katılan 32 takım arasından namağlup şampiyon oldu.

Pamukova Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Dart Takımları İl birincisi oldu.

Ömer Alan, Fatih Bozan, Emirhan Avcı, Bedirhan Köse ve Melih Korkmaz’dan oluşan erkek takımıyla Enise Sert, Eda Çetin, Merve İşbilir, Selanay Yörük ve İlayda Zağlı dan oluşan Kız Dart Takımı müthiş bir mücadelenin ardından namağlup il birincisi oldular.

Bu sonuçla Pamukova Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Dart Takımları 2018 Mayıs ayı içersinde Sinop veya Denizli de düzenlenecek olan Bölge Finallerinde Sakarya ilinini temsil edecekler.

Pamukova Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Dart Takımları 2818 ayı içersinde Sinop veya Denizli de düzenlenecek olan bölge finallerinde Sakarya ilimizi temsil erecek olan takımlarını gece gündüz demeden çalışarak başarıya ulaşmalarından dolayı tebrik eden okul müdürü Osman Aydın ve Beden Eğitim öğretmeni ve Dart Antrenörü Taylan Güngören tebrik ettiler, ve sinop ve Denizli den de başarı beklediklerini söylediler.

Güncelleme Tarihi: 06 Aralık 2018, 21:42

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER