banner392

Pamukova; girişimci, esnaf, eğitimci, siyasi bir değerini daha kaybetti.

Pamukova’nın sevilen ve tanınan şahsiyetlerinden, CHP’nin eski ilçe başkanlarından emekli öğretmen, Gökoğlu İnşaat Malzemeleri Lmt Şti nin kurucusu, Taner ve Tanzer Gökoğlu nun babaları İsmail Gökoğlu hayatını kaybetti.

Pamukova; girişimci, esnaf, eğitimci, siyasi bir değerini daha kaybetti.

Gökoğlu dün gece kaldırıldığı Yalova’daki özel bir hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Zeki Kırat’ın da dünürü olan İsmail Gökoğlu yaklaşık 2 yıldır yakalandığı amansız bir hastalık olan kanserle mücadele ediyordu. Zaman zaman kemoterapi için gittiği hastaneden dönüşte ümitleniyor ve yaşama sıkı sık bağlanıyor bir süre evinde yeniden eski günlere kavuşacağı günleri beklediğini anlatıyordu.

Ancak dün yeniden rahatsızlanan Gökoğlu’yu yakınları Sakarya Araştırma Hastanesine kaldırdılar. Hastanenin yoğun oluşu yüzünden Gökoğlu Yalova ya sevk edildi. Yalova da özel bir hastanede yoğun bakıma alınan Gökoğlu yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Dün gece geç saatlerde Pamukova da ki evine getirilen Gökoğlu’nun cenazesi bugün ikinde namazından sonra kılınan cenaze namazı sonrası Pamukova’daki aile mezarlığına defnedildi.

Cenazeye kalabalık katılım oldu. Daha önce CHP nin ilçe başkanlığı ve belli dönemlerde belediye meclis üyelikleri gibi hizmetlerde de bulanan İsmail Gökoğlu nun Cenazesine CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, CHP’nin yeni il başkanı Ayça Taşkent ve il yönetimi üyeleri yanında, başka partilerinde temsilcileri ve yöneticileri katıldılar.

Cenazeden sonra taziyelerde bulunan ilden ve başka yerlerden gelenler ilçeden ayrıldılar.

Pamukova bir değerini daha kaybetmenin üzüntüsünü yaşadı.

Pamukovahaber.com olarak Merhuma Allah tan rahmet dilerken, yakanlarına da başsağlığı ve sabır diliyoruz. 

Güncelleme Tarihi: 01 Şubat 2015, 00:15

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Yüksel Usta
Yüksel Usta - 9 yıl Önce

pamukova için farklı bir değer ve anlam ifade eden ismail abiye allahtan rahmet, sevdiklerine sabır ve başsağlığı diliyorum.

Ali Urgan
Ali Urgan - 9 yıl Önce

Allah Rahmet etsin.Abiliğini,amcalığını,hoşsohbetini ve nasihatlarını hiç unutmayacağım İsmail amcam.

SIRADAKİ HABER