banner392

Sakarya’nın Güney Bölgesinde CHP rüzgarı esmeye başladı.

CHP den Milletvekili aday adayı olduğunu artık toplantılarla açıklayan ve her toplantı da da nabız yoklayan Erdoğan Isır bugün de Pamukova da partililere ve vatandaşlara hitap etti. Halk Eğitim Müdürlüğü Salonunda ki toplantıda ümit vardı. Kalabalık vardı. Heyecan vardı.

Sakarya’nın Güney Bölgesinde CHP rüzgarı esmeye başladı.

Saat 13.00 da düzenlenen CHP de birlik ve beraberlik toplantısına katılım beklenenin üzerinde oldu.

 

Her zaman ki toplantılara göre daha bir umut veren ve mesaj alınan formatında gerçekleşen toplantının açılış konuşmasını ilçe başkanı Muhittin Sancar yaptı.

 

Sancar, Pamukova tarihinde ilk defa milletvekili adayı olması için baskıların artığını gördüklerini ifade eden ilçe başkanı Sancar Pamukova  da vatandaşların da  CHP den ilk 1. yada 2. Sıradan milletvekili adayı istediklerini söyledi.

 

Sancar Diğer partilerinde bu istem doğrultusunda mutlaka Güney olarak tabir edilen Geyve Pamukova Taraklı ilçelerinden ortak çıkacak adaya destek geleceğini gördüklerini söyledi.  Bölgeyi temsil edebilecek vatandaşlar arasında ayırım yapmadan hizmet getirebilecek adayın 20 bin oy alabileceğini de iddia etti.

 

Konuşmasının sonunda ilçe başkanlığından Bazı ailevi sebepler ve ideolojik konular  nedeniyle ayrıldığını da açıklayan Muhittin Sancar; “Ben CHP ilçe başkanı olarak görevde bulunduğum  2.5 sene elimizden gelen çabayı sarf ettim. Görev esnasında hatalar yapmış olabilirim, gönül kırmış olabilirim. Hepiniz hakkınızı helal edin. Ben Cumhuriyet Halk Partisinden istifa ettim. Yarından itibaren görevimden ayrılıyorum. Hakkınız helal edin” dedi. Ve kürsüden indi.

 

Kürsüye Erdoğan Isır konuştuğu arada rica edip gelen ve konuşma yapanYine Geyve den yerel seçimlerde belediye başkan adayı olan Erol Akyel de Muhittin Sancar’ın temennileri doğrultusunda konuşma yaptı. Güney bölgesinin (Geyve, Pamukova, Taraklı’nın) mutlaka bir olarak kendilerine yakışır bir aday üzerinde birleşmelerini istedi.

 

Konuşma için kürsüye gelen Erdoğan Isır, çoşkulu bir şekilde alkışlarla karşılandı.

 

Günün gerçek gündemi olan CHP den milletvekili aday adaylığını açıklayacağını sık sık dile getiren Erdoğan Isır ın yapacağı konuşma merakla beklendi ve kürsüye çıkan Erdoğan ın konuşması sonuna kadar dikkatle dinlendi ve yer yer alkışlar yapıldı. Çoşku ve destek verildi.

 

Isır konuşmasına toplantıya katılanlara teşekkür ederek başladı. “İşinizi gücünüzü, düğününüzü bırakarak buraya geldiniz. Bizlere onur verdiniz. Daha önceki yerel seçimde de bizleri desteklediniz. Pamukova da CHP oylarını kat kat arttırdınız. Şimdi de daha da çok çalışarak oylarımız 50 kat artırmanızı istiyorum” dedi

 

TARAFSIZ OLDUKLARINI SÖYLEDİ

“Bize kimini için çalıştığımızı soruyorlar. Biz kimse için çalışmadık. Cumhuriyet için çalıştık, kimsenin adamı olmadık çocuklarımızın geleceği için çalışıyoruz.

 

Bundan 10 yıl önce 10 yılımız karanlık diyorduk. Şimdi daha yüksek sesle diyoruz ki; 10 yılımız çok kötü olacak. Onunu için çocuklarımıza sahip çıkmamız lazım.

 

Yıllardır bizi bir kişinin adamı olmaya, bir grubu bağlı olduğumuzu göstermeye çalıştılar. Biz bundan önce Vahit başkanla da çalıştık, Ecevit başkanla da çalıştık. Yüksel başkanla çalıştık, Oğuz başkanla da çalıştık.

 

Şimdi Ayça Başkan la da çalışacağız. Biz kimsenin insanı değiliz. Biz Cumhuriyet in insanıyız. Biz Mustafa Kemal Atatürk un askeriyiz” Dedi.

 

HÜKÜMETE DE YÜKLENDİ.

 

“10 yıl önce nerden nereye geldiğimiz belli.” diyen Erdoğan Isır. Salondakilere 10 yıl önce hipotekli tarlalarınız var mıydı diye sorudu.

 

Cevabını da kendisi verdi. “Şu anda Pamukova ovasında hipoteksiz tarla yok, tarla” dedi.

 

“Bu mu iyeye gidiş, Bu mu ilerleme,” diye sordu.

 

Belediye başkanı Cevat Keser’e de adını vermeden göndermeler yapan Erdoğan Isır, “seçim öncesi köylere doğalgaz götüreceklerdi halkı öyle kandırdılar. Sözlerini yerine getirmedikleri gibi Pamukova çamur’dan geçilmez oldu. Pamukova da vatandaşlar çamurla banyo yapıyor” dedi.

 

“Seçim öncesi yine değişen büyükşehir yasası ile arazilerin belediyenin eline geçeceği söylenip köy tüzel kişiliklerine ait yerlerin köylüye verileceği vaat etmişlerdi. Ancak görüyoruz ki şimdi Eskiyayla mahallesinde tüzel kişiliğe ait yer satmışlar bundan köylünün haberi bile olmamış.

 

Birde ikili ilişkiler sonucu diye bir söylem çıkardılar. İkili ilişkiler sonucu lise 75. Okul binasını yıkıp yerine Pazar yeri park yapacağız dediler olmadı.” dedi.

 

Mahallerden yapılan tüzel kişilik yerleri ile ilgili işine gelene sattırıp işine gelene sattırmam anlayışına karşı olduklarını da söyleyen Isır konuşmasını çok sert sözlerle bitirdi.

 

‘O BİNA TAKİP ALTINDA’

“O binada (belediye binasını kast ederek) neler döndüğünü biliyoruz. Seçimden önce demiştim ki; Sağ Kolunu alırım. Aldım. Daha üzerime gelme, gelirsen sol kolunu da alırım demiştim. Başkan çok hata yapma. 6 Aydır, 7 aydır süren doldu. Tüm belgelerini topluyoruz. O binada neler çevirdiğini ve dedikodularını duyuyoruz. Dosyanı hazırlıyoruz. Biz Cumhuriyet Halk Partiyiz. Biz doğruları söyleriz. Aramızda belediye başkanımız var. Belediye başkanlı yapmış Bedri bey var. Bedri beyin zamanında en lüks arabalar  Mercelesler değil miydi. Bedri bey niye bu abralara binmedi. O kendi arabalarına bindi 5 yılda kendi arabasını parçaladı hurda etti. Bizim ruhumuz bu. Bizim düşüncemiz bu. Biz o yerlere hizmet etmek için geliyoruz. Biz o yerlere gelirken Pamukova’yı kalkındırmak için geliyoruz. Geyve’yi kalkındırmak için geliyoruz. Sakarya’yı kalkındırmak için geliyoruz.

 

“Biz iktidar olmak için geliyoruz. Mutlaka iktidar olacağız.” dedi.

 

Sözlerini tamamlayan Erdoğan Isır büyük alkış aldı.

 

Toplantıdan sonra Geyve, Karasu ve diğer yerlerden gelenlerle birlikte fotoğraflar çekildi ve ilden gelenler Pamukova’dan ayrıldılar.
KONUŞMALARI DİNLEMEK İÇİN ALTTAKİ VİDEOYU TIKLAYIN  
Güncelleme Tarihi: 02 Şubat 2015, 00:48

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
p.ovalı
p.ovalı - 9 yıl Önce

sayın erdogan ısır beledıye baskanı olacaktı bı aralar ne oldu kac bın fark attı cevat keser bı hesaplasınlar bakalım cevat baskan burda oldukca sız pamukovayı unutun o bızım pamukovanın her zaman baskanıdır ve oyle olmaya devam edecek

yurtseverlerin sesi.
yurtseverlerin sesi. - 9 yıl Önce

rüzgar artık batıdan, güneyden her yönden güzel esiyor. bu seçim de türkiye de mutlaka değişecek. herkes hazırlıklı olsun. tam da görev zamanı yolunuz açık olsun.

SELAHATTİN ÇIRAK
SELAHATTİN ÇIRAK - 9 yıl Önce

haydi pamukova atatürk askerleri̇ni̇ i̇ş başina geti̇r geti̇r ki̇ halki güdenleri̇ temi̇zlesi̇nler.
haydi̇ veki̇li̇m yolun açik olsun bu halki unutma

SIRADAKİ HABER