banner392

Engin Özkoç Roman düğününde göbek attı

Hafta sonu Pamukova ya il ve ilçe teşkilatları ile adeta çıkarma yapan CHP lilerin ilk durağı cukur mahallede davetli oldukları bir düğün oldu.

 Kenan Yıldız ın oğlu Ahmet ve Elvan çiftinin düğününe katılan Engin Özkoç ve partilileri uzaktan gören sunucu anonslarla karşıladı. “Atasının izinde, milletinin sözünde milletvekili Engin Özkoç hoş geldiniz” dedi. Büyük alkışlar içinde düğün alanına giren Özkoç kendini bir anda oyun alanını içinde buldu. Etrafını çevirenlerle öyle bir oynadıki dakikalarca oyun alanında döktüren Özkoç büyük alkış aldı.
 
Sakarya Milletvekili Özkoç u böylesine mutlu eden siyasetcilerin aradıkları çoşkulu kalabalık vardı. İşte tüm bu bileşenler bir araya gelince Engin Özkoç u oyundan kimse alamadı.
 
İl başkanı Ecevit Keleş in de yer yer oynatıldığı düğünde ilçe başkanı ve ilçe yönetim kurulu üyeleri de Özkoç a eşlik ettiler. Düğün sahipleri oyun esnasında millekvekilinin üzerinden bozuk paralar saçtılar.
 
Gelinlede oynayan Engin Özkoç geline para taktı, düğün sahiplerini tek tek tebrik etti. Oyundan izin isteyerek ayrılan Özkoç’a ve misafirlere düğün yemeği ikramı yapıldı.
 
Yemekten sonra başka toplantılara katılmak üzere düğündan ayrılan CHP liler yine anonslarla uğurlandılar. 


Güncelleme Tarihi: 10 Aralık 2012, 12:10

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER